Matora nema pojma šta joj Sanja sprema, iako je u programu uživo raskinula s njom!

- Posle toliko pljuvanja po meni, izmišljotina i dezinformacija, iskreno nije zaslužila ni da joj se javim - rekla je Sanja

  • 6
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Luna Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Luna Đogani, Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Jovana Tomić Matora poručila je svojoj bivšoj devojci Sanji Stanković da joj ne šalje ništa za rođendan, jer ne želi njeno sažaljenje. Sanja je ipak neće poslušati, a otkrila je i kakve planove ima za Jovanin rođendan.

- Posle toliko pljuvanja po meni, izmišljotina i dezinformacija, iskreno nije zaslužila ni da joj se javim. Evo, upravo gledam kako priča sa Lunom i govori: "Ovu majicu mi je kupila Sanja, neću je nositi" i Luna koja odgovara:"Baci u smeće" i smeje se. Odvratno! - počela je priču Sanja za Pink.

- Niko me nikad nije napljuvao posle raskida kao ona mene. Ali ja cu biti šmeker i organizovaću rođendan, jer ja sam pre svega čovek i ne pljujem po ljudima koje volim - rekla je Stankovićeva.

- A što se tiče šolje i natpisa po "Zadruzi" koje je uništila, to govori o njoj. Ja čak ni slike na Instagramu nisam obrisala, niti ću, jer su te slike deo mene i lepih trenutaka. Ostaću fer i dosledna do kraja - istakla je Sanja.

Matora je nakon raskida pričala zadrugariima da se Sanja sigurno pomirila sa bivšim dečkom i da žive zajedno, te da joj je samo trebalo nešto kako bi okončala njihovu romansu. Zbog Jovaninih reči Stankovićevoj nije bilo svejdno, te je oplela po svojoj bivšoj.

- Kakav dečko. Mi nismo zajedno, ja se s njim ni ne čujem. Mi smo se videli samo da mi nešto da mi završi, da mi da neki novac i to je sve. Vozio me je u bolnicu na infuziju kada mi je bilo loše, jer nisam imala u tom momentu auto zbog saobraćajke koju sam imala pre toga. Posle toga se nismo ni čuli, ni videli - rekla je Sanja ranije.

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Foto: ATA Images

Podsećamo, Jovana i Stankoviećava raskinule su preko telefonskog poziva, a Matora je za raskid okrivila Lunu Đogani.

Sram je bilo, sram. Ovo ne rade prijatelji, Sanja, samo da znaš. Sve ono što sam mislila je istina. Nije meni trebao niko da kaže da ona neće poziv. Ne znam kako ću izdržati, ne mogu... Znam sebe. Mnogo bih lakše prebolela, samo da sam je čula, da sam je videla, da mi je rekla. Ovako sam još više besna na nju i razočarana. Verovatno se tušira... Sa bivšim dečkom gleda film. Ozbiljna stvar za raskid. Ozbiljna - plakala je Matora Ani Korać nakon raskida.

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazes matori

    9. april 2020 | 15:05

    Jovana prvo kaze nismo se cule nikada , ali nikada , pa posle ako smo se cule mozda tada a verovatno jesmo mozda ne secam se ....😂😂😂 jaoooo sto izigrava frajeraaa . Ali lose ti to ide prcko . Pa sto se druzi sa Lunom kad ovoj smeta , kriva si Jovanaa

  • Leontina

    9. april 2020 | 16:33

    Gotovo, završi se i poslednja veza Zadruge 1. Dugo su i trajale 😪😅

  • Penzioner

    9. april 2020 | 22:17

    Sanja samo Lunu napada ,dosadna je tu pricu vrti godinama,verovatno zeli u zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA