Matora priznala da li se preko Anabele inati Sanji, a onda se usred rečenice slomila i zaplakala

Matora nije prebolela Sanju, a iako je Luna kriva za njihov raskid i dalje se druži sa njom i Anabelom

  • 8

Jovana Tomić Matora bila je gošća u emisiji "Radio Amnezija", u kojoj su je ugostili Bora i Bane, a gde se osvrnula na odnos sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani.

Pitanje za Matoru bilo je da li se trenutno druži sa Lunom i Anabelom u inat Sanji, a postavio joj ga je Mensur. Poznato je da ju je Sanja ostavila putem telefonskog poziva, a razlog je bio njen odnos sa Lunom.

- Nemam u sebi kao inat da nekoga kao pravim ljubomornim, to mi je odvratno, to mi je dečje. Inatim se za neke druge stvari, kao za trening. Zainatila sam se sebi da neću da padnem ovde, jako mi je teško, ali ne dam se. Anabela mi prija, da popričam sa njom, ne osećam nikakvu negativnu energiju s njene strane. Čak ni ne pričamo o njenoj temi, pitala bih je svašta, ali neću, ni nju ni Gagija... Prija mi - rekla je Matora.

Potom je objasnila i svoj odnos sa Lunom, koja je razlog njenog i Sanjinog raskida koji se dogodio u programu uživo.

- Što se tiče Lune, pitam je nešto, pita ona mene... Ne provodim vreme sa njom, ne inatim se. Nisam u tom fazonu, kao nismo zajedno, pa sad kao puštena s lanca. Iskreno, volim Sanju najviše na svetu bez obzira što nismo zajedno i ne mogu sebe ni da zamislim s nekim drugim - priznala je Matora.

Potom se obratila Sanjinoj porodici, što ju je potpuno dotuklo i rasplakala se.

- Bez obzira što Sanja i ja nismo zajedno, njenu porodicu i prijatelje mnogo volim...i volela bih da Sanjinoj mami čestitam Božić katolički, nisam im čestitala...Puno ih volim - jedva je izgovorila pošto se rasplakala.

Pogledajte ceo snimak:

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA