Drama! Luna urlala i razbijala, Anabela skočila na nju preko stola, pa se umalo potukla s Markom

Nezapamćeni haos odigrao se ovog popodneva za stolom, kada su Anabela, Luna i Marko izgubili kontrolu

  • 46

Snimak na kojem je prikazan razgovor Anabele Atijas i Ivane Šopić o Marku i Luni, izazvao je totalni haos u Zadruzi tokom druženja sa Milanom Miloševićem.

Njih dve su pričale o Jeleni Pešić i tome kako se ponaša u vezi sa Markom, a iznele su i mišljenje da je Marko bio srećan dok Lune nije bilo, tj. dok je bio sa Jelenom.

- Nikad ne bih sebi dopustila da pred njenim roditeljima kažem sve što mislim o Luni. Marko je totalno drugačiji otkad je ona ušla - rekla je Ivana, a Luna se umešala.

- A što se primetiš činjenicu da je čovek nesrećan pored tebe? To nisi kriva ti! To nije do tebe! - rekla joj je Anabela.

- Neka ide od mene onda ako je nesrećan! - izgovorila je Luna.

- Pa trebaš mu, ljubavi! Trebaš mu da osvoji prvo mesto! - rekla je Anabela, a potom se Marko Đedović umešao i rekao joj kako je majku uništila i upropastila joj život.

- Ona zna da je ona isto nesretna kao i on. Mislim da nisu srećni uopšte, ne kažem da nemaju napolju lepe momente - imam ih i ja sa svojim psom, lepše mi je nego s ljudima. Ono što me jako iznenađuje je da on trpi stvari koje ne bi trpeo u životu, a trpi iz čistog interesa i to ćete da vidite. Bila sam u pravu i za Slobu i za Kiju, da će biti između njega i Lune nešto i da će se vratiti ženi. To je moja intuicija. To njegovo je čista matematika.

- Meni je žao samo što moja Luna prati i propada. Ja znam kakvi se momci interesuju za nju, ona odbija jer je zarobljena. Ona propada. Kad mi kažu da bolje izgledam od svoje ćerke, mene duša zaboli - rekla je Anabela, a Luna i Marko su nastavili prepucavanje preko stola.

- Očigledno je mnogo bolje Luna izgledala u Zadruzi 1, kao šklopocija sa 35 kilograma, da je dečko davi za gušu i unosi joj se u facu. To očigledno Luna zaslužuje, sve to što je Anabela podržala u Zadruzi 1 i sad Marko ne valja - umešao se Miljković.

- Za tebe je Jelena i to je to. Odvratan si, očima ne mogu da te gledam - rekla mu je Anabela.

- Jesam se promenio, ali ja sam daleko srećniji i zadovoljniji sada - poručio je Marko.

Anabela je potom prišla Marku, on joj je stavio ruku na nos i lice i, kako tvrdi, gurnuo je, a Luna je izbezumljena vrištala na mamu da se smiri na današnji dan.

- Na današnji dan je l' mora da bude ovako?! Je*em vam mater u pi*ku, bre! - vrištala je Luna, a potom počela histerično da razbija stvari.

Anabela je zatim preko stola poletela na Lunu, a onda je nastao neviđeni haos i u jednom momentu je umalo došlo do tuče između Anabele i Marka, ali su ih zarugari razdvojili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA