Sanja otkrila da je Luni pre ulaska u Zadrugu poslala poruku i od nje tražila jednu stvar

Stankovićeva je istakla da nema šanse da se pomiri sa Jovanom, iako su imale lepe trenutke

  • 5
Sanja Stanković Sanja Stanković/Printskrin: Youtube/AmiG Show

Sanja Stanković sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je progovorila o vezi i nedavnom raskidu sa Jovanom Tomić Matorom, koja je i dalje u Zadruzi 2.

Iako su njih dve raskinule zbog Lune, Sanja je nedavno čestitala Matoroj rođendan, ali nakon dve i po godine nema nameru da se pomiri s njom.

- Zamerila sam što se videla sa bivšom devojkom, a nije me obavestila. Zamerila sam na Luni i narukvici, ne vidim potrebu zašto mora stalno da se vrti oko Anabele i Lune. Sto puta smo se posvađale zbog Lune...

- Rekla sam joj i upozorila sam je, ona je opet napravila istu glupost i eto - rekla je Sanja i dodala kako joj je bilo lepo sa Matorom i da su imale trenutke koje će pamtiti ceo život, ali da dve ima svoju granicu i da ne planira u skorije vreme novu vezu.

- Bez obzira na naš kraj, zaslužila je to za rođendan, jer je ona za mene činila lepe stvari. Mi smo pre svega bile prijateljice, pa onda sve ostalo. Nisam želela da je ostavim na cedilu - izjavila je povodom Matorinog 30. rođendana.

Jovana Tomić Matora Jovana Tomić Matora/Printskrin: TV Pink

Sanja je otkrila da je Luni pre ulaska u Zadrugu 3 poslala poruku u vezi sa Jovanom, ali da nema šanse da izgladi odnose sa Đoganijevom.

- Pošto me nahranila nečim što se ne jede, ne - rekla je za Lunu.

- Ja sam joj poslala poruku namerno pre nego što je ušla, rekla sam joj da se slobodno druži sa Jovanom, da ima normalnu komunikaciju sa njom, da je ne izbegava... Ona je rekla da ni ne planira to, a ja sam htela da vidim kako će se Jovana ponašati, jer nisam bila sigurna u njena osećanja - ispričala je Sanja.

Pogledajte snimak:

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djota

    29. april 2020 | 18:03

    Retko antipaticna devojka!!!

  • Istina

    29. april 2020 | 16:44

    IZGOVOR LUNA PA LUNA, TI ZENO IZGLEDA DA NISI PAMETNA

  • AMG

    29. april 2020 | 14:36

    Ne puvaj,jedva cekas da izadje i preko grane na przenje !!! Ajde bre ko vas me zna skupo bi vas platio 😲

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA