"Dabogda crkla da ne živim više ovaj bolesni život!" Luna urlala, pomenula rak, Gagi zinuo od šoka

- Nemoj da mi pominješ ime Anabela! Kraj! - poručila je pre toga ocu

  • 29

Luna i Anabela nikako da izglade odnos majke i ćerke, pa se njihova svađa i danas za stolom nastavila, a Luna je potom počela da histeriše. 

Prvo je počela prepirka kada je Luna stala u odbranu jednog zadrugara, što je Anabeli zasmetalo, pa se obratila ćerki.

- Što mene nisi tako ni od koga branila? - pitala ju je Anabela, a Luna joj je rekla kako ona neće da se svađa sa njom, za razliku od nje.

- Ja znam istinu. Da te boli ovo što ja pričam, ti bi se tako ponašala. Ja sam te rodila - rekla joj je Anabela, a potom ustala sa stola i izašla napolje, posle čega se Luna obratila Gagiju.

- Jesi čuo, tata?! Pun mi je ku*ac više da vas dvoje rešavate vaše idiotske probleme! Ceo život! Sledeći put, više mi se ne obraćaj! Nemoj da mi pominješ ime Anabela! Kraj! - poručila je Luna oštro Gagiju.

Anabela je izašla napolje i počela da se žali u kameru, a potom i Stefanu koji je sedeo ispred kuće.

- Ja sam ovde najveća budaletina! Kreten! Treba da pustim da je biju ovde! Šta god da uradim, ja kriva za sve! Ja sam to dete nosila u stomaku, bre, i rodila. I kako neko može da mi kaže da nisam u pravu za to što vidim i osećam! - počela je Anabela da plače.

I dok je Anabela bila napolju, Luna je histerisala za stolom u Beloj kući, kada je izgovorila i teške reči.

- Oni ceo život preko mene se prepucavaju! Odjednom ona počela da ludi, on mi isto nešto prebacuje! Anabela, Gagi, Anabela, Gagi... Kraj! Dosta više! Dosta više, bre! I onda sam ja monstrum! Ne diram nikoga, pustila sam sve, izvinila sam se svima! - vrištala je Luna.

Luna, Gagi Luna histeriše, Gagi u neverici/Printskrin: TV Pink

- Hoćete da dobijem infarkt, mozak me boli više! Dabogda crkla! Dabogda mi se ovaj rak ovde progurao da crknem više da ne živim ovaj je*eni, ovaj bolesni život! Je*em ti ovakav život i dan kad sam rođena! - urlala je Luna, a Gagi ju ju je gledao u neverici, bez ijedne jedine reči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    22. maj 2020 | 23:31

    Luna razmažena, bezobrazna i kako kaže Gagi udarila slava u glavu.

  • Kuzma

    23. maj 2020 | 10:23

    Sada laže i za bolest da bi se sažalili na nju. Da je bolesna otišla bi na lečenje.

  • Boze sacuvaj

    23. maj 2020 | 00:12

    Kako je uopste dopusteno da osoba sa ovako ozbiljnim problemom udje u rijaliti?Da li ce iko od nadleznih reagovati jer ako se pominje ta bolest zbog patetike i gledanosti, to je blago samarcina svim pravim bolesnicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA