Anabela doživela nervni slom zbog Lune: "Tvoj otac me je ubio namrtvo, bolje da sam umrla..."

- Osećam da si ti mali Marko Miljković, rođenu majku si prodala za 200 grama mesa - urlala je Anabela

  • 27
Anabela Atijas Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani i Anabela Atijas ponovo su se žestoko posvađale, nakon čega je Anabela izletela iz kuće urćajući i tom prilikom doživela nervni slom.

Đoganijeva je zamerila svojoj majci zbog pominjanja njene nekadašnje rivalke Kristine Kije Kockar, kojoj se Anabela izvinila. Luna je prebacila Atijasovoj i da je ušla u rijaliti da bi nju napavila najgorom.

- Ušla si sa namerom da me napraviš najgorom i u tome si uspela! Idi plači slobodno i treba da plačeš! Ona je na jednostavno pitanje pričala drugu priču. U svakom njenom pitanju, gde treba da odgovori normalno, ona priča o tome kako je ja nisam zaštitila od tate, ona se konstantno vraća nazad! - ispričala je Luna.

- U svemu ovome ona podržava zlotvora koji me vređa! Ovo nije moja majka, kada budeš bila moja mama onda ćemo se čuti! Popušite mi ku*ac, e! Još koliko imate da s*rete po meni, posle toga me nećete videti u životu - rekla je Luna.

- Rodila sam te, Luna! Tvoj otac me je ubio na mrtvo! Osećam da si ti mali Marko Miljković, rođenu majku si prodala za 200 grama mesa! Molim Andreja da uzme Loli iz kuće, ja sam je uzela i platila, malo pre se zaklela u nju - urlala je Anabela.

- Ne mogu ovo da trpim! Čime sam ja ovo zaslužila?! Bolje da sam umrla, nego da sam ovo doživela, da me nema! Pamtila sam ih onako lepe, kako me vole, da umrem u misli kako sam im sve na svetu - vikala je Anabela kroz suze.

Video: Novo nervno rastrojstvo Lune Đogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA