"Vidimo se sledeće godine...": Nadeždina emotivna poruka Tomi pred njegov ulazak u Zadrugu

- Verujem u tebe i znam da ćemo posle ovoga biti jos jači... - napisala je Biljićeva

  • 2

Toma Panić učestvovaće u rijalitiju Zadruga 4, a u karantin ga je ispratila izabranica Nadežda Biljić sa kojom je pre nekoliko meseci dobio sina.

Pevačica i nekadašnja učesnica Zadruge oglasila se na Instagramu i uputila mu emotivnu poruku pred njegov ulazak u rijaliti televizije Pink.

- Lubavice moj, ponosna sam na tebe što si skupio snage i svesno ušao u Zadrugu ostavljajući mene i Longa, znam da ti neće biti lako, ali znaš da sam ja tu i da te čekamo beba i ja... Verujem u tebe i znam da ćemo posle ovoga biti jos jači... Sad ću ja tebi čuvati leđa i biti tvoja snaga kao i ti meni sve ovo vreme...

- Prošli smo svašta, i ostali smo i opstali još jači nego što smo bili... Volim te onoliko koliko možda i ne možeš da zamisliš... - napisala je Nadežda.

- Znam da ćeš unutra pokazati ko si i da si porodičan i divan čovek... Uvek ću bezuslovno biti uz tebe i podržavati tvoje odluke kao što sam i do sada radila. Mi smo tim koji pobeđuje i uvek smo bili... Ovo je tvoja borba i znam da ćeš se izboriti do kraja, a ja ću uvek biti uz tebe - nastavila je.

- Nedostajaćeš mi mnogo, ali znam da će nas ova razdvojenost još više zbližiti. Verujem ti i sigurna sam u tebe...Volim te najviše na svetu i vidimo se sledeće godine u finalu - zaključila je ona.

Evo i njene objave:

Pogledajte kako je Nadežda ispratila Tomu u karantin:

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    6. septembar 2020 | 12:02

    Bice to sve super dok ga ne skoptise neka Maja,Luna ili Dragana!

  • Mara

    6. septembar 2020 | 10:03

    Evo da vidimo oce li bezuslovno😂😂mada realno ne znam sto ce ovaj pokazati sem alkoholisanje do iznemoglosti. Sigurno ih ne biraju za ulazak po strucnoj spremi, i razlogu da zarade za porodicu i djecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA