Zadruga 4 počela! Tomović, Kijina majka i Rialda najveće iznenađenje nove sezone, ušlo ih je 54

U četvrtu sezonu rijalitija ušli su spremni na sve, a od danas stanuju u potpuno drugačijoj Beloj kući

  • 40
Zadruga 4 Vatromet na samom početku/Printskrin: TV Pink

Četvrta sezona rijalitija Zadruga počela je u nedelju, 6. septembra, a novi učesnici boriće se za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Takmičenje će kao i do sada trajati devet, odnosno deset meseci, zadrugari će imati nove zadatke, susrešće se i oni koji nisu razgovarali, biće još većih intriga, a prostor u kojem će boraviti je potpuno nov.

Najveće iznenađenje Zadruge 4 su Vladimir Tomović, Rialda i Kijina majka Nadica Zeljković.

Nove učesnike rijalitija Zadruga 4 pratiće mesecima 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a iako se spisak dugo krio, imena takmičara dospela su u javnost.

Među njima su i neki stari zadrugari, već dobro poznati: Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora, Miljana Kulić sa porodicom, reper Ša, a takođe i: Anabela Mićić, Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele, Filip Mijatov, Alen Hadrović, Andrea Anđelković Rea, Kenan Tahirović, Marko Đedović, Toma Panić, Elena Stojčić, Zoran Buđić Kobra, Miljanin dečko Zola, Aleksandra Nikolić, Žana Đorđević, Paula Hublin i njen dečko Fran Pujas, Nenad Lazić, Stefan Šebez, Jovana Ljubisavljević, Bojan Petkovski, Bojan Vranješ, Ana Bulatović, Zvezdana Stevanović, Bojan Savić, Nemanja Milovac, Milica Kemez, Dragana Spasović, Ivana Marinković, Jovana Matijević, Ljiljana Stevanović, Marko Stolić, Milan Janković, Snežana Ojdanić, Teodora Bilanović, Vasilije Ilić...

ULAZAK TAKMIČARA

05:15 Svi takmičari, njih ukupno 54 za sada, uselili su se u Belu kuću i Zadruga 4 je zvanično počela!

04:52 Poslednja grupa novih učesnika Zadruge predstavila se i ušla u Belu kuću te se pridružila ostatku ekipe. 

Među njima i Sandra Rešić, koja je odmah navela da gladuje već tri godine zbog linije koju je dovela u red, pa se pojavila u atraktivnoj crvenoj haljini.

Miljana Kulić, već dobro poznata Nišlijka, kako kažu "urnebesna zadrugarka", ušla je u Zadrugu 4 sa više kilograma nego ikada i pozitivna kao uvek. Odmah je na zub uzela Kristijana i kaže da je spremna na sve. Saznala je da je Mišel Gvozdenović ušao u Zadrugu i pokazala koliko se obradovala.

U Zadrugu 4 u poslednjoj grupi ušla je i majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković. Još je jedno iznenađenje ove sezone rijalitija, a od Kije je dobila brojanicu i savet da bude opuštena.

Reper Vuk Mob ušao je sa namerom da ljudi vide njegove kvalitete i mane. Napolju ga čeka trudna verenica, kao što je poznato, a od svog učešća u Zadruzi kaže da očekuje pare i neki kilogram manjka.

04:20 Maneken Anđelo Ranković ušao je u Zadrugu 4 kao bivši dečko Teodore Džehverović, sa kojom je bio u vezi u Zadruzi 2. Kako je rekao, vratio se na mesto zločina.

Miki Đuričić je dugo najavljivan kao učesnik i u Zadruzi 4 će, kako je istakao, biti ozbiljniji. Pre nekoliko dana je dobio ćerku i kaže da je nemoguće da se ponovo zaljubi u rijalitiju, jer je to za njega pogubno.

Nekadašnja mis Srbije Jovana Ljubisavljević ušla je u Zadrugu 4 u atraktivnom izdanju, a napolju je ostavila dečka i navela da nije otvorena za bilo kakvu vezu niti prisan odnos sa muškarcima.

Pevačica Ivana Šašić pridružila se zadrugarima nakon pet godina pauze, koliko ima da je učestvovala u Farmi 6 u kojoj se baš i nije proslavila. Sada kaže da ima zgodnog i divnog partnera koji je od nje mlađi sedam godina i neće dozvoliti da joj se desi nešto neprimereno.

Mladi reper i profesionalni kuvar Milan se takođe ove noći uselio u Belu kuću, a rijalitiji su mu do sada nepoznati i navodi da čak ne zna ni ko je Stanija.

03:46 Još jedno iznenađenje Zadruge 4 je jedna od trenutno najpopularnijih pevačica, Rialda. Ušla je, kako kaže, da bi srušila sve predrasude o sebi. Ne zna šta je čeka, ali tu je da to vidi.

Aleksandra Nikolić jedna je od najatraktivnijih učesnica i sada je  Zadrugu ušla skroz opuštena, bez ustezanja zbog kamera. Nova učesnica je i Dragana Mitrović iz Novog Sada, koju zovu "novosadska barbika" koja je ekonomista po struci i njen tata još uvek ne zna da je ušla u Zadrugu.

Maja Marković ušla je u rijaliti iz Kovina, verena je i ima dete, tako da veza u Zadruzi, kaže, neće biti. Ima želju da bude pevačica.

03:00 Atraktivna Elena sa tetovažama na interesantnim delovima tela ušla je u Zadrugu 4 u provokativnoj haljini, dekoltiranoj i bez brushaltera. Navela je da nikome u životu ne ćuti, pa neće nikome ni u rijalitiju.

Mitar Popović takođe je ušao u Zadrugu, kao i Đorđe Milutinović koji ne preza od zauzetih devojaka i uvek je za dobru zabavu.

Zvezdana iz Stare Pazove ušla je da promoviše sebe i došla u atraktivnoj kombinaciji, dok je najveće iznenađenje večeri Vladimir Tomović!

Srešće se oči u oči sa Stanijom, kao i sa Kristijanom, a da li će ove godine dočekati zimu u rijalitiju ostaje da vidimo.

02:25 Momak koji je preko noći opčinio žene zbog uloge u spotu "Žena od sultana", Kenan Tahirović, na radost ženskog dela publike, takođe je deo Zadruge 4.

Ulazi kao slobodan, bez ikakvih ljubavnih planova i želje za zaljubljivanjem, već da vidi koliko može izdržati i dokle će dogurati. Ne želi ozbiljnu vezu u Zadruzi, jer smatra da to nije to, a da li će se zaljubiti ostaje da vidimo.

Bivša osuđenica kojoj se zadrugari već na prvi pogled ne dopadaju i nikome neće ostati dužna bila je trudna u zatvoru. Novopečeni tata Toma Panić, još jedan učesnik Zadruge 4, i dalje ima netrpeljivost prema Lepom Mići, jer nije došao na njegov poziv da mu vidi dete, i nema nameru da mu oprosti. 

Ana Bulatović pokazala je čvrt stav još na snimanju profila i pokazala da sa njom nema zezanja, a pri ulasku u Zadrugu 4 pokazala je odmah donji veš te pokazala da ne preza ni od čega.

Anđela ulazi da razotkrije sve afere koje postoje, a o njoj se pričalo kao o devojci koja je bila sa Lazarom Jeremićem u vezi. Došla je u opasnim sandalama sa bodljama koje možete pogledati u nastavku u galeriji, sa žutom torbom u obliku pišolja.

01:43 Nekadašnja misica iz Zagreba, lepa Paula Hublin, u Zadrugu je ušla sa dečkom Franom Pujasom, istetoviranim momkom specifičnog izgleda, inače fotomodelom iz Zagreba. Ušao je na njen nagovor, a zanimljivo je da se Paula bavi boksom, pa verujemo da niko neće smeti da joj stane na crtu. Zbog autentičnog stila, mnogi kažu da izgledaju kao da su upravo došli iz Njujorka.

Milomir Đuković nekadašnji je uspešni maneken koji je sarađivao sa velikim modnim kućama i brojnim lepoticama. Priznao je da mu se sviđa jedna Nišlijka, ali da ne zna da li će uspeti da je osvoji. U svakom slučaju, voli plavuše.

- Problem je što ulaze sve zauzete, pa mora da se...raskrinka - rekao je.

O Lepom Mići se već sve zna. Za njega ne treba posebna najava. Tu je iz sezone u sezonu, i ove godine će živeti devet meseci u Beloj kući, a kako kaže, ni u Zadruzi 4 neće imati dlaku na jeziku.

Pridružio im se i Nenad Aleksić Ša koji se, kako kaže, nada da se neće ponoviti ono što mu se desilo u prošloj sezoni i da "nije toliko lud da javno vara suprugu Ivanu", obzirom da su ga tada povezivali sa pojedinim učesnicama. Sada će, kaže, pokazati svoje pravo lice i jedva je čekao da uđe u Zadrugu 4.

00:53 Još jedna već dobro poznata takmičarka biće deo četvrte sezone ovog rijalitija, a to je Rada Vasić, majka šestoro dece čije izjave se i danas šeruju na društvenim mrežama. Najveća želja joj je bila da ima sve zlatne zube, ali je mišljenje promenila te rekla kako će izvaditi sve zlatne i staviti bele zube.

Poznati paparaco fotograf Zoran Buđić Kobra takmičiće se za glavnu nagradu, a o njemu se zna da o poznatim ličnostima zna puno toga. Da li  će otkriti tajne pojedinih zadrugara, ostaje da vidimo, a na samom ulasku priznao je kako mu je Filip Mijatov već stao na žulj.

Nova petorka koja je ušla u Zadrugu 4:

00:10 U Zadrugu 4 ušao je i Filip Mijatov, poznat gledaocima zbog odnosa sa Anom Korać, o kojem je progovorio tokom prethodne seznone. Naveo je da publika od njega ništa ne treba da očekuje, ali samo prve dve nedelje. Posle toga, kaže da ima "zeca u šeširu".

Odmah za njim ušla je i atraktivna Hrvatica Monika Horvat, na koju je Filip već bacio oko i priznao da je zbunjen. Oboje vole skupe stvari, a o Moniki se pisalo već i poznato je da je stomatolog.

I novinar Marko Đedović, već poznat gledaocima rijalitija, deo je Zadruge 4. Na samom početku se sporečkao sa Mijatovim, pa tek ostaje da vidimo kako će biti u Beloj kući.

- Zašto te niko ne napada? Ti si tračara! - govorio mu je Filip.

- Ti si budala sa šifrom! I sa blokatorom! A i o drugim stvarima ćemo unutra, biće prilike... Kad si bežao kolima s lica mesta... Treba pet dana ti i ja da razgovaramo, dok ti ne izađeš! Sa mnom ćeš da pričaš o onome o čemu ja hoću, a ne o čemu ti hoćeš! - poručio mu je Đedović.

23:20 U rijaliti je ušla i Jovana Tomić Matora, već dobro poznata publici. Raspoložena, nasmejana, kako je rekla na početku, nema šta da radi napolju, pa joj je bolje da opet bude u rijalitiju.

- Bila sam opterećana time kako će Sanja da reaguje, sve sam preispitivala... Tako da mi je sada mnogo lakše, puna sam elana. Kao da sam bila na nekom odmoru i vraćam se kući - otkrila je Matora.

Priznala je da nije u vezi, već da je sa izvesnom Žanom isključivo prijatelj, da je ona neko sa kim je svaki dan i ko joj je veran i odan te joj pruža podršku, i čija joj energija prija. Upravo ta osoba će sa njom ući u rijaliti, što je Matoroj s jedne strane teret, a sa druge olakšanje.

22:30 U Zadrugu je ušao Mišel Gvozdenović, koji će svakako biti najveće iznenađenje za Miljanu, jer ona ni ne zna da i on ulazi u rijaliti. 

Za njim su ušle i: Jovana Matijević, Milica Kemez, Anabela Mićić, Anabela Mićić i Jovana Matijević.

I oni su se uputili ka Beloj kući, te je sada ukupno deset novih stanara u njoj. 

Svi su bili iznenađeni kako sada izgleda unutrašnjost Bele kuće, a reakcije su pozitivne i mnogi su komentarisali da se osećaju kao da su, zapravo, došli na odmor, a ne u rijaliti.

22:08 Prva petorka krenula je put bele kuće, gde će u najboljem slučaju provesti narednih devet meseci.

Prikazana je i unutrašnjost kuće, koja je primetno drugačija od one u prethodnoj sezoni.

21:50 Nakon Marije i Kristijana, stigla je i atraktivna plavuša Anja Todorović, koja, na veliko iznenađenje svih, igra fudbal.

- Često spajam nespojivo. I u kopačkama i u štiklama, mislim da može sve! - rekla je Anja koja kaže da ulazi kao zauzeta i da njen dečko ulazi zajedno sa njom, a priznaje da ima tremu jer ovo radi prvi put.

Za njom je ušao i njen dečko Jovan Cvijetić, sportista koji se u slobodno vreme bavi modelingom. Ušao je na nagovor devojke.

Potom je ušla i nekadašnja inspektorka Ljiljana Stevanović koja je naglasila da ima dečka Amerikanca, kao i da Kristijana poznaje iz perioda od pre 15 godina kada je, kako je rekla, radila na njegovom slučaju.

21:40 Odmah za Kristijanom u Zadrugu 4 ušla je i Marija Kulić, koja se publici predstavljala i tokom prošle sezone. Sa Miljanom i Zolom nije u dobrim odnosima, a od večeras će ih gledati svakog dana u rijalitiju.

- Smatram da će biti i te kako zanimljiva sezona, s obzirom na to koji učesnici ulaze - rekla je Marija koja se pojavila u studiju u kratkoj haljinici, preplanula i u štiklama.

Na pomen Miljane odmah je zaplakala rekavši kako je ovo prvi put da su Miljana i ona razdvojene, da je svaka u svom apartmanu, da ne komuniciraju, da nisu zajedno...

- Ja se stidim svoje sramote! - rekla je Marija kroz suze i vidno besna zbog Miljaninog ponašanja, koja takođe ne prihvata ni da njena ćerka ima toliko kilograma koliko ima trenutno.

21:30 Kristijan Golubović je prvi takmičar koji je ušao u Zadrugu 4.

"Upozorio je sve žene", kako kaže: Moram da budem sudbinski određen sa njom da bih bio sa njom. Imam trojstvo jednog dobrog čoveka: um, talenat i elokventnost. Podržite me ili me sklonite sa TV ekrana. Ušao sam u ovu priču da pobedim, sve drugo smatram porazom - naveo je u svom profilu.

Kristijan je naveo kako će voditi  računa o tome sa kim se druži, o higijeni i čistoći, o tome šta priča zbog supruge Ivane koja ga čeka kod kuće...

21:00 Spektakularnim vatrometom i plesnom tačkom počela je Zadruga 4!

Dušica Jakovljević pojavila se na sceni sa maskom na licu koju je kasnije skinula, a potom je pozdravila gledaoce i publiku u studiju, a potom su se Željko Mitrović, pobednica prethodne sezone Iva Grgurić koja se pojavila u seksi dugoj otvorenoj crvenoj haljini, i Ognjen Amidžić provozali gondolom i otvorili novu sezonu rijalitija.

- Pošto igre mogu da počnu, Iva će označiti početak! - rekao je Mitrović i tako je i bilo - Iva je otvorila novu sezonu.

Video: Iva Grgurić među prvima stigla na otvaranje Zadruge 4

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    7. septembar 2020 | 10:59

    Pa da, samo je bilo pitanje vremena kad ce uci Nadica... Ali dobro iznenadila me koliko je izdrzala da ne udje, ja sam prognozirao da ce uci jos u Zadrugu 2.

  • Deysi

    7. septembar 2020 | 10:10

    Ako je Kija ušla da spasi brak ,koja je poenta zašto ulazi njena majka?Kija je sada poznata i bogata, majka joj mi u čemu ne oskudjeva, umjesto da putuje i uziva ona ulazi negdi gdje ce biti zatvorena skoro godinu dana. Možda misli da ce da pobijedi jer ce je Kija podržati, ili hoće da zaradi nesto?

  • H

    7. septembar 2020 | 11:23

    Sad cemo odjednom da trazimo opravdanja zasto je Kijina majka usla jer i sami znate da su i ona a i Kija pogazile i ono sto su govorili za rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA