Nadežda besnela na Tomu, nije mu dala da vidi dete: " Je l' moguće da se žvalaviš bez pardona?!"

Tri puta sam završila u bolnici, pala sam ocu na ruke! Kako te nije sramota?! - vikala je uplakana

  • 6
Nadežda Biljić Toma Panić Printskrin: TV Pink

0

U Zadruzi se ove subote dogodio možda i najdramatičniji razgovor od početka, a u pitanju je telefonski razgovor između Tome Panića i Nadežde Biljić

Nakon svega što je Nadežda videla na televiziji, obrušila se na Tomu kroz plač, a na kraju razgovora mu nije dala da vidi dete.

- Je l' moguće da se žvalaviš bez pardona i da simuliraš seks?! Tri puta sam završila u bolnici, pala sam ocu na ruke! Kako te nije sramota?! Dokle ja tebi da opraštam više u životu?! Svaka šuša koja uđe u Zadrugu i kaže ti ružnu reč o meni, ti mu poveruješ. Dan i noć plačem! Ti samo sebe voliš i nikoga! - vikala je Nadežda.

- Nisi išao do Drveta da pitaš šta ti je s detetom?! Žvalaviš se sa ku*vetinama na doku! Obrukao si sebe, moje roditelje, svoje dete!

- Znaš ta je sve to bila igra - rekao joj je Toma koji je sve vreme bio smiren i poručio joj je da se ne nervira, ali uzaludno. Zatim je pitao kako mu je tašta, ali Nadežda je još više pobesnela.

- Tašta plače svaki dan sa mnom, razočarana je u tebe! Ne znam odakle ti obraz da kažeš da je to sve igra! Dozvoljavaš da se sprdaju s mojom bolešću na radiju... Jesi normalan, šta radiš ti unutra?! - nastavila je.

- Postao si laka roba! Postao si karta za ulazak ku*vetinama! - vikala je Nadežda, a Toma je govorio da je voli i da ga samo ona ima.

Kada je zatražio da vidi dete, Nadežda mu nije dala.

- Da si mislio o detetu, ne bi se žvalavio! Evo sad ćeš da vidiš dete koje zbog tebe povraća i plače - a potom je ustala i krenula da mu pokaže dete, ali se tada veza prekinula.

Toma je zalupio vrata govornice, u suzama otišao u ekonomsko dvorište i sedeo sam sa sobom, a zatim počeo da lupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok.

    11. oktobar 2020 | 00:45

    Da je neka prilika pa i da razumem toliko patetisanje i histerisanje xD zar nekome treba takav muškarac, bez zanimanja i nikakav?

  • Don’t

    11. oktobar 2020 | 00:41

    Ne mogu da verujem da se bilo koja zena toliko ponizava zbog jednog malog, obicnog muskarca. Dete treba da gleda a ne ove namestene bljuvotine. Ako sve to nije smisljeno, e onda je i ona dno.

  • 😋

    11. oktobar 2020 | 11:51

    Ona njemu drži moralno predavanje a šta je ona radila u zadruzi sa Mikijem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA