Žestok sukob Miljane i Tome zbog Nadežde: "Da voli majku svog deteta, ne bi dozvolio sve ovo!"

Miljana je stala na Nadeždinu stranu dok je Toma komentarisao haotičan razgovor sa njom

  • 0
Miljana Kulić, Toma Panić Miljana i Toma u verbalnom okršaju/Printskrin: TV Pink

Telefonski razgovor Tome Panića i Nadežde Biljić nije se dobro završio, a tokom pitanja novinara došlo je do verbalnog sukoba između Miljane Kulić i Tome.

Toma je ispričao pred gledaocima i zadrugarima šta se dogodilo, a u njegovo komentarisanje Nadeždine reakcije umešala se Miljana.

- Idi, tuci majku malo, podsmevaj se drugima - urlao je Toma na Miljanu.

- Nikad se nismo smejale Nadeždi što ima šećer. Meni je bilo žao, jer je psihički labilna, razumem je. Pomenule smo da povrh svega ima šećer i da ne treba da gleda takve prizore. A on da voli majku svog deteta, ne bi dozvolio da sve to gleda. Nikome se nisam smejala zbog bolesti, a on može da jede g*vna - uzvratila mu je Miljana.

- Vrati stvari koje si ukrala Nadeždi - nastavio je Panić.

- Činjenica je da si se ljubio sa Aleks, sa Paulom, činjenica je da si pisao pisma. A videćete u koga se zaljubio! Osoba mi je poverila tajnu, ne bih izdala. A to (za narkotike), tri puta sam uradila letos i priznala. Majku nisam tukla, sve sam obrazložila juče u Igri istine. Ovaj čovek se j... u zadnjicu, sa Nadeždom je da bi dobio dete - urlala je Miljana.

- Idi, tuci majku. Da li si šmrkala ispred detata? Majko savesna... Ti si zaljubljena u mene, ali ne mogu da te j.... - uzvraćao je Panić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA