Kristijan otkrio koji beogradski mangup je najveća kukavica, pa šokirao: U zatvoru sam ubio 9 ljudi

Od kada je kročio na imanje ne prestaje da se "hvali" svojom kriminalnom prošlošću

  • 10
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Kristijan Golubović bio je jedan od gostiju u emisiji "Amidži šou", gde je bez dlake na jeziku odgovarao na pitanja o njegovoj kriminalnoj prošlosti i druženju sa žestokim momcima sa asfalta.

Voditelj je za Golubovića imao i jedno interesantno pitanje, na koje je Golubović bez ustručavanja odgovorio.

- Ko je bio najveća kukavica među beogradskim mangupima? - bilo je pitanje za Kristijana.

- Goran Vuković Majmun, ubio je najhrabrijeg svih vremena Ljubomira Magaša Zemunca, bio mi je krvni neprijatelj, bio je narkoman i istinska kukavica, stalno je mešao policiju, službe, a imao je problem sa pravim dasama jer je ubio pravog dasu - naveo je Golubović.

On je zatim kasnije, kada se iz emisije vratio na imanje, nastavio da se hvali i u svom maniru otkrio šokantne detalje iz svoje kriminalne prošlosti.

 - Završio sam na robiji u Patri u Grčkoj, u februaru 1996. godine. Bio sam osuđen na četiri i po godine zatvora. Sa mnom je bilo sedam Srba, osam Makedonaca, dva Bugarina, jedan Hrvat i jedan Bosanac. Ostali robijaši su ih maltretirali, posebno Šiptari. Cvileli su od muke! E onda je došao kralj! Da bih ih odbranio, primio sam 100 noževa za četiri i po godine, ubio sam devet ljudi, a nisam dobio ni dana robije - rekao je Golubović svojim cimerima.

Podsetimo, žestoki momak se za mesec i po dana koliko već boravi u rijalitiju, pohvalio da je stvorio "zemunski klan", da je imao se*s sa 19 žena u isto vreme, da mu je jedna devojka odgrizla pe*is.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    21. oktobar 2020 | 18:29

    Kristijan zajeba i barona Methauzena 😂😂😂

  • Crnogorac

    21. oktobar 2020 | 19:46

    Ljudi on je neponovljiv svi znamo da laze al nas zabavlja nenormalno, kralj lazova, al pozitivan, gluposti laze ,izjavio je da nije jeo ni pio vodu 40 dana ,ma kralj.

  • Procitaj

    22. oktobar 2020 | 13:18

    Kad Kristija prica, braca Grim slusaju i zapisuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA