Dok mu u naručju leži Paula, Toma pljuje Nadeždu: "Ne vidim budućnost sa tom osobom"

- Koliko je ona majka deteta, toliko sam i ja otac deteta koja ne treba da se pljuje - rekao je Panić

  • 2

Toma Panić, dok mu je u zagrljaju bila Paula Hublin, opleo je po nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić i otkriio da ne vidi budućnost sa majkom svog sina Longa.

Naime, Pnaić je istakao i da mu se nije desila romansa sa Paulom, on se ne bi nakon rijalitija vratio Nadeždi zbog njenih postupaka tokom njegovog boravka u Zadruzi.

- Da sam ostao do kraja, svestan sam da ne znam gde bih se vratio. U stvari, znam, kod svoje kuće. Da izađem i da vidim sa kojim mojim dušmanima se dopisivala, u smislu da me mene pljuje... Koliko je ona majka deteta, toliko sam i ja otac deteta koja ne treba da se pljuje. To jebio okidač - rekao je Toma.

- Uvek ću biti u za nju zbog deteta, sve ostalo ne mogu da svarim. Ja znam zbog čega ona to radi, sa kojim ljudima priča, ja sam joj rekao da ne peva onu pesmu bilo gde, pričamo o nekim stvarima, muž i žena smo - ispričao je Panić.

- Ja sam joj rekao da kad izađem da uradimo spot, da napravimo promociju. Kad je bilo sa Draganom i Milicom, napljuje me, ostavi me. Priča da sam je udario u petom mesecu, ode otpeva pesmu i o čemu mi pričamo? - istakao je on i dodao:

- Šta je to što nisam mogao više da podnesem u svojoj glavi, zato sam ja rekao, kada su svi skočili, ja ne mogu da pričam pred ovim ljudima, jer im izgleda to kao bajka. Ja hoću da ispričam koji je bilo prelomni trenutak, šta je bio problem.

- Nama se desila ljubav i to je to. A ja šta sam video svojim očima, pretrpeo par stvari, ja ne želim više, ne vidim budućnost sa tom osobom! Ja ću se vratiti da vidim možda dete, ne možda, sigurno, meni dete ne može da se zabrani da ga vidim - zaključio je Toma.

Šta je sve Toma rekao o Nadeždi dok mu je u zagrljaju bila Pula pogledajte u videu na početku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    28. oktobar 2020 | 18:58

    Tacno sam znala kad je usao u Zadrugu da ce ovo da se odigra! Ne zna se ko je gluplji od njih dvoje!

  • Komsinica Cica

    28. oktobar 2020 | 17:53

    Toma je u Zaddugu pobegao od Nadezde, a prelomni trenutak je bio kada mu jd ona porucivala da vise nema zenu. Ma oni ce se nekako snaci, zao mi deteta, nejako i bolesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA