"Dobiješ sintrome, napade panake...": Blamantan snimak Golubovića - pobedio Lunin "ferereo rošero"

Kristijan se izblamirao u ulozi "doktora", dok je smirivao Miljanu Kulić

  • 2

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović žestoko se izblamirao svojim poznavanjem medicine, odnosno medicinskih termina, tako da je "pobedio" Luna Đogani i njen "ferero rošero".

Golubović je prilikom rastrojstva Miljane Kulić pokušao da je smiri i objasni joj da neće dobiti "infrakt", pa je tokom izlganja napravio čak sedam lapsusa.

- Dobiješ takve sintrome izgleda ti kao infrakt, ljubavi. To ti je ta neurostenija, imaš hipokondriju, sad ti misliš da dobijaš infrakt, infrakt ne postoji... Aneksioznost, napad panake... - pričao je Kristijan Miljani.

Goluboviću očigledno medicinski pojmovi nisu uža specijalnost, ali je njegova namera da umiri Miljanu svakako za pohvalu. Međutim, kad s već koristi pomenutim terminima, bilo bi dobro da ih nauči.

- Dobješ takve simptome izgleda ti kao infarkt, ljubavi. To je ta neurastenija, imaš hipohondriju, sad ti misliš da dobijaš infarkt, infarkt ne postoji... Anksioznost, napad panike... - trebalo je da kaže Golubović, ali nije.

Kristijan je isticanjem svog "znanja" nasmejao sve i žestoko se izblamirao, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta:

Video: Kristijan Golubović iskoristio je priliku i opipao Sanjinu guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    12. novembar 2020 | 23:31

    Grešna vam duša, zarađuje te novac na bolesnoj miljanu, gde će vam duša, ako već hoćete da joj pomognete, smestite je u Lazu Lazarević uz sve troškove... a ako već hoćete, tamo takvih šoumena ima mnogo... Molim vas ne grešite dušu sa ovom bolesnom osobom, ne uživajte joj lažnu nadu tv zvezde, pun je Laza takvih..

  • Ana89

    13. novembar 2020 | 21:20

    😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA