Žestoko se sukobili i izvređali: Maja polila Janjuša vodom, on poleteo da je udari!

Neraščišćeni računi bivših ljubavnika eskalirali su u umalo fizički obračun

  • 6
Maja Marinković, Marko Janjušević Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivši ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se posvađali tokom sinoćnih nominacija, oni su se polivali vodom, a umalo nije došlo i do fizičkog kontakta između njih.

Kada je Maja pomenula Janjuševu ćerku, on je poludeo i počeo da je vređa. Marinkovićeva ga je zatim polila vodom, a tokom uvreda koje su razmenili, ozbebeđenje i zadrugari sprečili su Janjuševića da fizički nasrne na Maju.

Marko je potpuno izgubio kontorlu zbog Marinkovićeve, a kada su ga izveli u dvorište Maja je plakala za crnim stolom i obratila se svojoj porodici.

- Danas je mom ocu imendan, znam da je ljut na mene kao i moja majka, želim da im kažem da ne brinu ništa, dokazaću im da nisam to što sam pokazala, nek mi čuvaju sina, mnogo mi nedostaje - rekla je ona.

Nakon sukoba Maje i Janjuša oglasio se Majin otac Radomir Taki Marinković koji je istakao da će slučaj prijaviti policiji, kao i da je uplašen za ćerkinu bezbednost.

- Ja ću sada da odem da prijavim slučaj policiji, ne možete da shvatite kako ja gledam na sve ovo, on je već nju pretukao. Šta je sledeće? Njoj je potrebna zaštita od te džukele od 150 kila. Moje dete je u opasnosti. Pokazao je koliki je nasilnik. Na šta to liči? - rekao je Taki za Pink.rs i dodao:

- Kome on preti, ja ću pet advokata da uzmem sada. Sada ću da razbijem televizor, moram da popijem lekove da se smirim, dođe mi da krenem sada za Šimanovce. Ona je moje jedino dete, koje sam ja odgajao od pet meseci, prosto ne mogu da gledam da je neko tako uništava - rekao je Taki.

Žestki obračun Maje i Janjuša pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Dobiješ sintrome, napade panake:Krstijan Golubović svojim lapsusima pobedio Lunin ferereo rošero

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olivera

    14. novembar 2020 | 13:23

    Ovo se i očekivalo devojka ušla da ga uništi nemože da preboli što je ostavljena,samo da vidi kako je Janjuševoj ženi Maja bolje da se pokrije i ćuti.

  • Pi

    14. novembar 2020 | 13:18

    Oce, sram te bilo koga branis, a Janjusa sram bilo sa kim ce ga citavog zivota povezivati! On je cerki najvise bruke ucinilo.

  • Nista

    14. novembar 2020 | 15:41

    Gore od ostavljene zene ,rece neko skoro !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA