Na korak do pomirenja! Nakon emotivnog razgovora Toma mazio Nadeždu po licu, a zatim su se zagrlili

Iako je odmah po ulasku u rijaliti napala Panića, njih dvoje nisu mogli da obuzdaju emocije, pa su se zagrlili

  • 3
Nadežda Biljić, Toma Panić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nadežda Biljić ušla je u Zadrugu i odmah se obračunala sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem, a jutro su proveli raspravljajući se oko njihovog ljubavnog odnosa, nakon što ju je Toma javno prevario sa Paulom.

Kao što je poznato, Toma je Nadeždu okrivio da se dopisivla sa drugim muškarcima, te da mu je bila neverna. Međutim, tokom rasprave je priznao da ti navodi nisu tačni, a nakon razgovora o njihovom sinu Longu njih dvoje su se zgrlili i izgledalo je kao da su na korak do pomirenja.

- Ubeđena sam da imaš neku drugu i van rijalitija, ako si bio u stanju da me ovde prevariš javno, misli da neka napolju samo sedi i čeka - rekla je Nadežda.

- Ne treba žena sve da zna po pitanju nekih stvari. Ja se ne dopisujem ni sa kim, jesi li ti realna, da mi namesti posle?! 'Ajde molim te, što se ti nisi dopisivala? Navodno, a dopisivala si se - rekao je Toma.

- Ti si patološki lažov! Jesi li došla za Beograd kada smo se pomirili, da li te je sačekalo pismo koliko si mi nedostajala, šta si mi rekla? "Ako, tako ti i treba", jesi! Neću više da se kunem, nećeš me više dovesti do ludila - nastavio je Panić.

Nadežda i Toma su razgovarali o njihovom sinu Longu, a ona mu je ona pričala da liči na njega i da se ponaša kao on, što je Paniću izuzetno značilo. Nakon iscrpnog razgovora Nadežda i Toma krenuli su na spavanje, pre čega su zagrili.

Kako je izgledao Tomin i Nadeždin razgovor, kao i zagrljaj, pogedajte u videu u nastavku.

Video: Bolan izgled Nadežde Biljić: Potresni snimak na kom plače, kaže da ima samo 48 kilograma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bozee🤦‍♀️

    20. decembar 2020 | 17:54

    Devojko mozes li se jos nize spustiti?!? Nekad si mi bila simpaticna,a sad mi se bukvalno gadis,koliko se spustas i tones dublje zbog nebitnih osoba,umesto da si sedela kuci brinula o detetu,i svojoj pevackoj karijeri,sve si upropastila...

  • Jeca

    20. decembar 2020 | 19:41

    Ovoj devojci nema pomoći, misli da sve zna, a svi vide koliko joj je glava prazna. Kakvu karijeru je mogla da pravi, a ona se samo upropaštava sve više!

  • IQ

    20. decembar 2020 | 11:46

    Opet nasela na manipulacije jednog nasilnika.. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA