Marija Kulić završila u bolnici, očajna zbog Miljanine veze s Danijelom: "Primila sam 7 infuzija"

Kulićeva je revoltirana zbog ponašanja svoje najstarije ćerke

  • 5
Miljana Danijel Marija Kulić, Miljana Kulić, Danijel Višić, Printksrin; Youtube/Zadruga Official, Nikola Tomić

Veza zadrugara Miljane Kulić i Danijela Višića privukla je pažnju javnosti, ali i ostalih takmičara Zadruge 4, jer niko nije verovao da će njih dvoje imati ovu vrstu odnosa.

Sada se ovim povodom se oglasila i Marija Kulić, koja je danas, u utorak 16. februara, primljena u bolnicu.

- Primila sam sedam infuzija, moram ponovo na kontrolu. Doživljavam ogroman stres zbog Miljane i njenog ponašanja u rijalitiju – kaže Marija kroz suze.

- Nemam nikakve druge probleme, sem nje. Dobila sam vitaminsku terapiju posle infuzije, moram strogo da mirujem. Ne smem da se stresiram - poručila je Kulićka za Blic.

Na pitanje da prokomentariše vezu Danijela i Miljane, ona je bila, sudeći po glasu, vidno besna.

- Apsolutno me ne interesuje ništa što se toga tiče. Ostajem bez ikakvog komentara što se tiče nje, eto tako - rekla je Marija, vidno revoltirana, a kada su joj pomenuli da su se oglasili i Danijelovi najbliži, te istakli da se njima ne sviđa ova veza, ona je kratko dodala:

- Ne interesuju me ni Danijel ni Miljana ni njegovi roditelji ni niko iz rijalitija. Eto tako, hvala i prijatno - rekla je Marija za Pink.rs.

Podsetimo, ni Danijelova majka nije podržala nov sinovljev izbor.

- Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezi sa osobom koja ne gasi cigaru - rekla je Danijelova majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA