Evo gde je Vladimir Tomović otišao nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge

Vladimir je odlukom Velikog šefa diskvalifikovan

  • 16
Vladimir Tomović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Vladimir Tomvić diskvalifikovan je iz Zadruge jer je navodno ucenjivao pordukciju tako što je odbijao da jede i pije, a nakon što je napustio imanje u Šimanovcima Vladimr je otišao kod bivšeg zadrugara.

Naime, Tomović je otišao kod repera Vuka Moba koji je Zdarugu napustio jer je nedavno postao otac, ali se uskoro vraća u rijaliti.

- Brat za brata - napisa je Vuk uz zajedničku footgrafiju sa Tomovićem, a tom priliko otkrio je da je Vladimir nakon diskvalifikacije otišao kod njega.

Podsetimo, pored ucenjivanja produckcije Tomović je diskvalifikovan i zbog davljenja i obaranja Marka Đedovića.

Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su obavešteni i zadrugari u Beloj kući. Pink će od Tomovića na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara.

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vikili

    31. mart 2021 | 07:28

    Vlado care, navijala sam za tebe. Budale ne znaju sta je vrednost coveka. Promovisu ono cemu covek ne treba da se dici, ti si bio mnogima trn u oku. Ali za mene ti si pobednik. Pozdrav iz Minhena 😘

  • Miloš

    31. mart 2021 | 01:00

    Car razbijao prozore.Mogao neko poginuti od njegovih kamenica.Deset puta ste ga primili na razgovor.Vladimir je Srbin i ponosi se sa tim.Da li to nekom smeta u Srbiji?

  • Dule

    31. mart 2021 | 00:58

    Zašto ga nite primili na razgovor???Možda zato što je patriota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA