Kristijan se obratio ženi nakon poljupca sa Kristinom: "Ona od stida neće moći da izađe na ulicu"

- Ja nisam kao Ša i Tara, Janjuš i Maja, vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - rekao je Kristijan

  • 0
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kristijan Golubović nedavno se poljubio sa zadrugarkom Kristinom Spalević pred kamerama, a njihov odnos nakon toga danima unazad intrigira gledaoce, ali i ukućane.

U toku igre istine Sanja Stanković je postavila pitanje Krististajnu, koji se tada obratio svojoj supruzi Ivani, a pecnuo je Maju Marinković, Marka Janjuševića Janjuša, Taru Simov i repera Nenada Aleksića Ša.

- Znamo da ti je žena zamerila na odnosu sa Aleks i sa mnom, šta misliš kako je onda reagovala sa Kristinom? - glasilo je pitanje.

- Pa poludela bi, znate ona je sa druge planete kod nje se ni ne psuje a kamoli nešto drugo. Ja Ivanu obožavam, ovo mi je zadnji brak i zadnja ljubav u životu. Ne bih ja eksperimentisao sa devojkom od 23 godina, iako sam ranije to radio - odgovorio je Golubović.

- Ja znam da ona ima napad ne ljubomore, nego stida jer neće moći da izađe na ulicu. Ona mora da zna da je ovo šou, i izvini molim te i volim te. Ja nisam kao Ša i Tara i Janjuš i Maja. Ja vam želim sve najbolje, ali kada vidim kako se ponašate ja vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - ispričao je Kristijan.

Video: Kristijan Golubović iskoristio je priliku i opipao Sanjinu guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA