Nakon lajva Ivane i Tomovića, Ša i Tara imali vrelu akciju: "Trebalo bi da ih bude sramota"

Akcija Tare i Ša neprijatno je iznenadila gledaoce kraj malih ekrana koji komentarišu da su njih dvoje postali degutantni

  • 0
Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic, Sa, Tara Simov Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic, Sa, Tara Simov, Prinstkrin: Instagram/vladelije, Youtube/Zadruga Official

Nakon lavja Vladimira Tomovića i Ivane Aleksić, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša prepustili su se strastima u tuš kabini.

Naime, dok su zadrugari spavali, Tara i Ša su se osamili u kupatilu, gde su imali vrelu akciju, a reper nije ni slutio da se njegova zakonita supruga javno oglasila nešto ranije.

Vrela akcija Tare i Ša neprijatno je iznenadila gledaoce kraj malih ekrana koji komentarišu da su njih dvoje postali degutantni, te da nemaju obzira ni prema reperovoj ženi Ivani, koja svakogdnevno gleda neprijatan prizor i "da bi trebalo da ih bude sramota".

Podsetimo, sinoć, 23. aprila, Ivana i Tomović snimali su lajv na Intagramu koji je pratilo više od 25.000 ljudi, a svi su komentarisali da je Ivana prelepa.

Ivana i Vladimir tokom zajedničkog lajva jasno su stavili do znanja da nisu u vezi, kao i da se nisu uživo upoznali, ali da Nenadova supruga ceni Vladimirovu podršku.

Kako su pojedini nagađali da su njih dvoje zajedno i da planiraju dete, između ostalog, Ivana je tokom lajva sa knedlom u grlu rekla da je godinama pokuašavala da zatrudni, a teško joj je bilo da priča o prevari supruga sa Tarom Simov.

Video: Tara i Ša u akciji pod tušem: Intimni odnos repera i zadrugarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA