Sanja dobila rezultate testa za trudnoću: Ja sam protiv abortusa, sama bih podigla dete

- Osećam se super - priznala je Sanja nakon što je otkrila da li će postati majka

  • 3

Nastup Nataše BekvalacSanja Stanković, Foto: ATA Images

Zadrugarka Sanja Stanković uradila je test za trudnoću, nakon što je posumnjala da je možda u drugom stanju, a sada se ispostavilo da je negativan.

Naime, nakon što je utvrdila da ipak neće postati majka za nekoliko meseci, ona je "Drvetu" u Zadruzi ispričala šta bi uradila da je test bio ipak pozitivan jer je postojala mogućnost da otac bude Filip Car koji je i dalje u pomenutom rijalitiju.

- Osećam se super zato što nije, samo sam smlaćena. Ja sam toliko glupa, mislila sam da mogu da sakrijem nešto od vas. Danas na slavi, nešto sam pitala Sandru, ja znam šta je bilo ispod pokrivača, nekako je nemoguće doći, ali kasni mi duži period, pa sam se istripovala u glavi. Sandra mi je rekla da tražimo preko nekog drugog, pa sam pitala Paulu da traži. Ja jedva čekam da budem majka, ali ne sa Filipom. Test je negativan - rekla je Sanja.

- Šta bi uradila da je pozitivan? - pitalo ju je Drvo.

- Ja sam neko ko je protiv abortusa, ali bih sama odgajala dete - dodala je Stankovićeva.

- Da li možeš da mi pokažeš test? - pitalo je Drvo.

- Bacila sam ga, ali stvarno je negativan. Imao je jednu crticu, bilo je na slovo S, nisam proveralava šta to znači. Ako mi ne verujete, nije mi problem da odradim opet - rekla je Sanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA