Sanja danima u neizvesnosti: Preskočila bi i ogradu, samo da nabavi test za trudnoću

Zadrugarka nakon prvog negativnog testa i dalje oseća mučninu

  • 3
Aca Lukas rođendan Sanja Stanković, Foto: ATA Images

Zadrugarka Sanja Stanković želi da ponovi test za trudnoću kako bi bila potpuno sigurna da nije u drugom stanju, iako je prvi kada je radila, pokazao da nije trudna. 

Naime, ona već danima sumnja da ima simptome trudnoće zbog mučnine koju oseća. 

- I ja sam sva nervozna, muka mi je, dok se ovo ne reši... Dođe mi da preskočim i odem da uzmem test sama... - rekla je Sanja Nataši Radan.

Sanja je nedavno izjavila da bi dete sama odgajala.

- Imala sam taj jedan dan mučninu, ali mislim da sam se prejela. Bilo mi je muka i kad sam gledala seriju, najviše me nervira što nema ciklusa i dalje. Nikad mi se to nije desilo, uhvatila me je i paranoja, sad me to muči jako. Dete bih sama odgajala, ne bismo Filip i ja bili zajedno. Mislim da bi on bio katastrofa kao otac - odlučila je Sanja.

Podsetimo, Stankovićeva je nedavno uradila test za trudnoću i tom prilikom je otkrila da je negativan, ali da jedva čeka da bude majka.

Osećam se super zato što nije, samo sam smlaćena. Ja sam toliko glupa, mislila sam da mogu da sakrijem nešto od vas. Danas na slavi, nešto sam pitala Sandru, ja znam šta je bilo ispod pokrivača, nekako je nemoguće doći, ali kasni mi duži period, pa sam se istripovala u glavi. Sandra mi je rekla da tražimo preko nekog drugog, pa sam pitala Paulu da traži. Ja jedva čekam da budem majka, ali ne sa Filipom. Test je negativan - rekla je Sanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA