Majci maloletne Milice pozlilo zbog ćerkinog intimnog odnosa sa Mensurom: "Ona nije kao Mina!"

- Ni u ludilu nisam očekivala sve to od nje. Izneverila me je, da nije moja svašta bih rekla, a njoj ću u oči svašta i da kažem - rekla je Ana

  • 12
Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović Foto: ATA Images

Milica Veselinović (17) i Mensur Ajdarpašić imali su prvi intimni odnos u Zadruzi 5, a njena majka, Ana Veselinović, van sebe je zbog postupaka svoje ćerke pred kamerama.

- Trudim se da budem dobro, koliko god je to moguće. Nikako to nisam očekivala od nje, mislila sam da ne postoji šansa da moje dete uradi tako nešto. Stvarno sam razočarana ponašanjem svoje ćerke, teško mi je. Više ništa ne može da me iznenadi - počinje priču Miličina majka i istakla da je njena naslednica imala samo jednu vezu protiv koje su bili ona i njen suprug.

- Moja ćerka je imala samo jednu vezu da ja znam. Godinu i po dana je bila s tim dečkom, ja nisam bila za tu vezu, ali je ona tog dečka mnogo volela. Mi smo o našem detetu uvek vodili računa, bila nam je pred očima, imala je samo malo problemčića u školi kada se zaljubila u tog dečka. Ode u Paraćin u školu i stalno se tamo viđa sa njim, a mi nismo dozvoljavali da se viđa sa njim - rekla je Ana i dodala:

- Nije nam se taj dečko svideo, zbog nekih porodičnih problemčića, ne bih sada to otkrivala. Plašili smo se šta sve može tu da bude. Plašili smo se da ne napusti školu i ne pobegne sa njim, da se ne uda... Milica se nikad nije upuštala tek tako u neke veze. Pričala mi je da mora s nekim prvo da bude prijatelj. Nikad nisam čula da je Milica bila s nekim na jedno veče. Ne znam šta joj se desilo...

Ana je prokomentarisala i to što njenu naslednicu upoređuju sa Minom Vrbaški.

- Daleko bilo da mi je ćerka kao Mina Vrbaški, ona ima celu istoriju iza sebe, o kojoj je i javno govorila - rekla je Veselinovićka i otkrila da li bi uprkos svemu prihvatila Mensura kao dečka svoje ćerke.

- Rano je da ja sad sudim o nekome. Meni se nije dopalo Mensurovo ponašanje prema Mini, dok su oni bili zajedno u Zadruzi, tako bi se možda ponašao i prema Milici. Plašim se za svoje dete, mnogo je brzo i na loš način ušla u tu vezu sa Mensurom. Ni u ludilu nisam očekivala sve to od nje. Izneverila me je, da nije moja svašta bih rekla, a njoj ću u oči svašta i da kažem - kaže Ana i otkriva da je zbog ćerke čak završila i u Hitnoj.

- Ja sam posle trećeg dana od Miličinog ulaska u Zadrugu završila u Hitnoj zbog visokog pritiska. Ja više nisam mogla da podnesem to. Možda se desila ljubav, ali njoj ipak takvo ponašanje ne priliči, ne mogu da je prepoznam - rekla je za Pink.rs Ana.

Fotografije Milice i Mensura sa ulaska u Zadrugu 5 pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Filip Car i Stanija potvrdili da je Maja abortirala Janjuševo dete: On se tada slikao s Anom Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    11. septembar 2021 | 23:12

    Ma dno si i ti i cerka

  • Milica

    12. septembar 2021 | 00:07

    Prvo, nisi je trebala pustiti u Z5. Drugo, nisi trebala pricati za medije, trebala si uci tamo, uhvatiti za kosu i napolje.

  • dzoni

    11. septembar 2021 | 23:09

    Jos gora je od nje kako maloletnica moze da udje u zadrugu ja mislimSamo ako roditelji odobre 🤯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA