≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Viktorija otkrila da je molila produkciju da ne priča o silovanju: "To nisu lake teme"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je zadrugarka iznela veoma potresne i bolne detalje iz svoga života, njeni cimeri su odmah prišli da je uteše

  • 3
Zadruga 5, početak, ulazak Viktorija Mitrović, Foto: ATA Images

Rijaliti učensica Viktorija Mitrović u potresnoj ispovesti ispričalaje da ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve kada je imala samo 12 godina, a sada je otkrila da je molila produkciju da ne priča o toj bolnoj temi. 

Ona je tokom ispovesti briznula u plač i napustila imanje, a zadrugari su joj prišli kako bi je utešili i pružili joj podršku. Viktorija je potom otkrila da je u razgovoru sa produkcijom zamolila da bi volela da se tema o silovanju ne pominje u rijalitiju.

- Kad sam išla u produkciju da potpisujem, ja sam rekla šta ne bih volela da se priča. Ne zato što me je sramota, nego to nisu lake teme. Treba da izađem iz svega toga... Meni je Milica onda rekla: "Ja te više sažaljevam kad te vidim tako jaku, nego da plačeš". Ja ne volim da plačem. Ne treba ja da sažaljevam sebe, treba on da se sažaljeva - rekla je Viktorija Mitrović.

- On je pijan automobilom, vozio, otvarao vrata. Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim. Ja nisam imala nekog sa kim bih mogla da pričam, ali sa tetkom mogu o svemu da pričam. Ja sam se njoj poverila, kao da mi bude lakši, oni su odmah otišli i prijavili. Došla je policija u školu, pa sam dala izjavu. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 - ispričala je Viktorija u svojoj ispovesti.

Inače, Viktorija je ispričala i da viđa popovu porodicu, da pred njima ne spušta glavu, ali da je primetila da njegova supruga prd njom to čini.

- Viđam njegovu ženu u porodici. Niti se javljam, niti spuštam glavu. U par navrata se vidi da ona spušta glavu. Ne opravdavam to, ako neko nije znao kakva je osoba koja radi sa ljudima. Ona je živela preko, ili je naslutila ili se sklanjala. Možda je jednim delom i ona kriva. Obzirom da ima toliko dece, ne može preko noći da postane tako - rekla je ona.

- Ja znam ko je krivac. Kad neki pacijent ne umre prirodno, normalno da će bolnica da se pita šta je doktor radio. Nije to čovek sa ulice i pijanica, iza njega stoji crkva kao institucija. Ne kažem da su svi takvi. Ovo je bilo selo - zaključila je Viktorija.

Video: Viktorija otvorila dušu Stefanu Kariću: Zadrugarka ima potresnu životnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. septembar 2021 | 19:55

    Sad bi trebalo tuzilastvo da reaguje ,i pozove svestenoka na saslusanje,nesme biti tabu tema ili prikrivanje kulta licnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA