• 2

Viktorija o užasu kroz koji je prolazila: Ćerku mi nije vratio mesec dana, dužan je za nju 270.000

, Telegraf

- On traži da vidi dete kad se napije ili kad mu dune. Ne možemo da uspotavimo kontakt - rekla je ona

  • 2
Viktorija Mitrović

Viktorija Mitrović, Printskrin: RTV Pink

Nakon bolne ispovesti da ju je silovao pop u dvorištu crkve kada je imala 12 godine, zadrugarka Viktorija Mitrović otkrila je detalje braka koji ima iza sebe i iz kog ima ćerkicu.

Viktoriju očigledno život nije mazio, pa je i sa mužem imala probleme. Ona je ispričala da joj je sada već bivši muž jednom prilikom uzeo ćerku i da je nije nije vratio mesec dana, a tvrdi i da joj za dete duguje novac.

- Da li je bila zaljubljenost ili utočište i podrška, posle prešlo u naviku. Da je bila zaljubljenost to bi opsatlo. Jednom mi je uzeo dete i nije ga vratio mesec dana. Kad je vratio nije ga vratio u stanju u kom je uzeo. Kad smo dobili dete nisam mogla da čekam njegove roditelje, koliko god da prima para. Nisam navikla tako da živim, moraš da imaš za osnovne stvari za svoje dete - rekla je ona.

- Nisam mogla da se nosim sa tim. Ne bih baš da pričam o bračnom životu. Njih je 13 bilo, jetrva sa četovoro dece, a ja jedina znam da kuvam. To nije znalo da se ceni, zato sam odlučila da ostavim dete bez jednog roditelja. Naravno, uz pomoć mojih. Razvela sam se pre mesec dana. Nisam stigla da promenim prezime. Ja sam dobila privremenu meru, tražio je da vidi dete - ispričala je zadrugarka i dodala:

- On traži da vidi dete kad se napije ili kad mu dune. Ne možemo da uspotavimo kontakt. Nisam mogla da rizikujem da mu dam dete, jer mi ga ne bi vratio. Nismo mogli da nađemo zajedničku reč. Dobila sam meru, nisam je ispoštovala nije se ni on javljao.

- Prošlo je dva rođendana, dve Nove godine, on nije poslao jedan paketić. Dužan je svom detetu 260.000, nije u parama, ali ako ti ne ramizljaš o svom detetu. Dobio je od suda, ako ne ispoštuje, šta da očekujem? - ispričala je ona.

- Da li si se srela nekad oči u oči sa popom koji te je silovao? - pitao je voditelj.

- Ne, ne znam ni kad mu je stupilo na snagu. Možda sam ga jednom videla, na blic, ne znam kad - rekla je Viki.

- U kom periodu je dolazio da ponudi novac? - pitao je Milan Milošević.

- Policija je krenula, mene su odveli na ginekološki pregled. Nije moglo da se zaključi silovanje jer je pršao vremenski period. Bili su psiholozi, psihihatri, izjave policije. Niko nije video taj čin. To je u dvorištu crkve, tu ne mogu da ulaze žene. Nakon toga me je uhodio neki vremenski period. U školi je bila veronaoka, ja sam bežala sa časova. Idem iz škole, on pijan ide kolima, zaustavlja me. To je taj period kad sam bežala iz škole. Uplakana sam ušla u kuću. Sama sam prikrivala zločin. Samim tim što nisam odlazila u ckrvu bilo im je sumnjivo - pričala je Mitrovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima