≫ 

Subotićeva i Janjuš u žestokom sukobu: "Ovaj manijak je upao u toalet dok sam se tuširala"

- Ovaj manijak je upao u toalet dok sam se tuširala. Majka sam dvoje dece i imam muža kod kuće, ne želim da ih brukam - rekla je Aleksandra

  • 2
Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Aleksandra Subotić, zaratila je sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aleksandra je dobila pitanje koje "udara" na njeno majčinstvo.

- Stalno ističeš da si ti majka, pa kako te nije sramota da uništavaš život Janjušu i njegovom detetu i pominješ to što je leto proveo sa svojom ćerkom, a ističeš da si ti majka dvoje dece? Kako si ti sigurna da je tvoja velika drugarica Maja abortirala? - galsilo je pitanje za Aleksandru.

- To što sam ja majka, to nema veze sa Janjuševim privatnim životom. On sam sebi može uništiti porodicu i privatan život, ne mogu to ja tako što komentarišem. On je rekao da sam dobila dete sa maminim dečkom, ja sam mu uzvratila sam istom merom. Moja drugarica Maja, kojoj verujem, poverila mi se da je trudna i znam da je pokušala da stupi u kontakt sa Janjušem - odgovorila je Aleksandra.

Janjušević je imao svoju verziju priče.

- Teško mi je zbog te trudnoće, ne bih mnogo komentarisao. Kada je ona udarila na mene, onda sam ja njoj odgovorio - prokomentarisao je Janjuš.

Aleksandra je otkrila kakvu je neprijatnost doživela sa svojim rijaliti-cimerom.

- Ovaj manijak je upao u toalet dok sam se ja tuširala. Ja sam majka dvoje dece, imam muža kod kuće i stalo mi je do njih, ne želim da ih brukam. Njemu to nije bitno, bio je nekulturan i bezobrazan prema meni. Nadam se da mi neće više upadati u toalet, proći će kao bos po trnju - rekla je Subotićeva i dodala:

- Janjuš je sam za sebe pričao da je kockar i probisvet, obična ništarija. Ja nisam ponizila njega i njegovu porodicu, on je sam to uradio. Njegova familija gleda najgore stvari koje on sam priređuje, a moji ne mogu to da vide od mene - odbrusila je Aleksandra.

- Neću ove sezone da vređam žene - rekao je Janjuš.

U galeriji u tekstu pogledajte fotografije Janjuša i Aleksandre, a video u kojem se raspravljaju, nalazi se u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA