Dalila: Ti si se u glavi već razveo od mene! Dejan: Ti si Caru samo igračka

Supružnici su na ivici pucanja zbog Filipa Cara

  • 4
Dalila, Dejan Dragojević Dalila, Dejan Dragojević, Printskrin: RTV Pink

Aktuelni učesnici Zadruge i bračni par, Dalila i Dejan Dragojević, razgovarali su o svom odnosu koji je danima sve lošiji.

Sve je počelo zbog Daliline prisnosti sa Filipom Carom, zadrugari komentarišu da je njihov odnos više od prijateljstva, a supružnici su na ivici pucanja.

- Ti si se u tvojoj glavi već razveo od mene. Pričaj malo sa drugim ljudima - rekla je Dalila.

- Ja razumem sve, ali ti govorim iz moje situacije, mislim da si mu igračka - rekao je Dejan.

- Loše sam. Neću da plačem. Čudno se osećam, loše, u jednom trenutku loše, u jednom sam dobro, u drugom ne znam šta hoću, i tako dalje. Imam osećaj da sam bila učaurena, da sam se sklopila sa sredinom i tek kad sam došla ovde sam uvidela neke stvari. Ne znam šta bih rekla, a da ne napravim neku grešku - rekla je Dalila i dodala:

- Ja želim samo da budem ono što jesam, ako mi je danas lepo da tako i bude. Dejan me pritiska na neki način, ja razumem da je njemu teško, nije navikao na sve ovo, ali rekla sam mu da prihvati činjenicu i da treba da se ponaša kao na početku veze i sve me guši.

- Sve mi se skupilo, znam da izgleda da sam srećnija svuda nego sa Dejanom. Izgubila sam sebe u svim trenucima koji su nam se dešavali. Htela sam uvek da pobeđujem, da isplivam iz svega. Prelila mi kap čašu - zaključila je Dalila u emisiji.

Nakon toga Car je imao svoje izlaganje, a za to vreme su se Dejan i Dalila prepucavali za crnim stolom, a onda je ona zbog Filipovih reči da joj je "dobar drug", napustila sastanak i izašla iz Bele kuće.

Video: Bila je u šemi sa zadrugarom, a to je saznala Miljana Kulić: Dalila krije ovo od svih, ali ne zadugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    12. oktobar 2021 | 18:36

    Jel imate neki drugi scenario osim rasturanja veza?

  • ДРАГАН

    12. oktobar 2021 | 19:21

    Како сад поделити имовину кад је микица улагао у њеној земљи њеном имању сад да се покупи па у Ветерник код маме бате небрукај се више а онај брат хрват небира само да је у центру пажње

  • Ena

    12. oktobar 2021 | 18:21

    Pa kako to da se desi posle tolike ljubavi i zaklinjanja da ce dokazati njihove uspehe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA