≫ 

Miljana se gušila u suzama i urlala kada je videla šta joj Zola priča "iza leđa"

- Nije u stanju da stane iza mene, da sam najgora! Vidim da je nesrećan i da ćuti - nastavljala je Kulićeva - rekla je Miljana

  • 0
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola Printskrin: TV Pink

Miljani Kulić prikazan je klip na kojem Lazar Čolić Zola razgovara sa Banetom Čolakom o vezi i raskidu sa njom, nakon su se posvađali, a Miljana se gušila u suzama.

- Ja tebe nisam video zadovoljnog ovde, otkad si ušao. Očigledno niste prešli preko nekih stvari - govorio mu je Čolak.

- Dosadilo mi je da neko izigrava žrtvu, govori kako će skrenuti ako se nastavi ovim tempom. Najveći problem je što sam tražila da ima poštovanja prema meni i da ne traži Caru da mu kupi pivo na žurki, ako on mene vređa. Ovde predstavlja da nema šta da jede, da nema cigarete... - komentarisala je Miljana, a Zola joj je dobacivao da laže.

- Vidim da ga hiljadu stvari muči, a on ništa ne deli sa mnom, razgovara sa drugim ljudima. Odlazak u radio, pa odlazak iz kreveta... Niko ga nije isterao iz kreveta, on je mene ostavio zbog drugih ljudi. Nije u stanju da stane iza mene, da sam najgora! Vidim da je nesrećan i da ćuti - nastavljala je Kulićeva.

- Non-stop me ponižava, svakim svojim izlganjem. Ona je takva, kada raskinemo ili se posvađamo, ona je takva, želi da mi uzme sve. Laže 80% stvari - urlao je Zola.

- Sama sam dozvolila ovakvo poniženje! Ne mogu više, pucam, nikada nije stao iza mene, nikada me nije zaštitio! Neka mu ti veliki drugovi vraćaju to što treba... Kad Car bude izašao sa Dalilom, neće ga ni pozvati - plakala je Miljana.

Video: Urnebesno: Miksi muči muku sa delfinom na naduvavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA