Dragojevići slave razvod, izašli u provod: Ima boga, otarasili smo se najvećeg lažova

David je sa ocem Goranom Dragojevićem izašao u provod kako bi proslavio razvod braka svog brata

  • 4

Čitav Balkan neprestano bruji o ljubavnom trouglu iz ''Zadruge 5'', a kao bomba je odjeknula vest da su Dejan i Dalila konačno potpisali papire za razvod braka.

David je sa ocem Goranom Dragojevićem izašao u provod kako bi proslavio razvod braka svog brata.

Dejanov brat David Dragojević je pomenute papire dostavio u Šimanovce, nakon čega se odmah i oglasio na svom Instagramu. David ne krije sreću zbog bratovog razvoda, a sada se nakon potpisivanja razvoda oglasio:

- Kao prvo želim da se zahvalim produkciji i televiziji na saradnji oko papira za razvod! Hvala što su uvek izašli u susret na molbe koje sam upućivao vezane za Dejana. Hvala projektu Zadruga jer smo se očistili... najvećeg manipulatora i lažova ikada, što se mene tiče! Znam da Dejanu nije lak ovaj čin, ali vreme izleči sve! Siguran sam da ga čekaju lepi i srećni dani! Mlad, lep, pametan, dobar momak, može samo da ide napred - priča David za Pink.rs i dodaje:

- Što se nje tiče nadalje me ne zanima! Kako sejemo, tako i žanjemo! Ne krijem sreću i zadovoljstvo, jer znam i siguran sam da će vremenom naša porodica biti kao pre ulaska u format rijalitija! Što se mene tiče svaka priča na ovu temu je završena! Za Dejana smo uvek tu, šta god on ubuduće rekao, znam da će napolju sve biti dobro! Ima Boga.

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    18. novembar 2021 | 21:42

    Čestitam razvod!😉

  • Baki

    18. novembar 2021 | 20:54

    Svi ste vi iz iste jame !!!

  • SrbskiBek

    18. novembar 2021 | 23:29

    Napravili ste od zivota rijaliti !!! Sve ovo je vec vidjeno u tvom slucaju.. Imao si i ti "kcerku" koja te je zvala tata !!!! Ili si to zaboravio !???? Mama sa deckom u paketu (onim celavim) vam je unistila zivote..napravila je porodicu javnom !!! Zena valjda zeljna slave .. Niste vi puno odmakli od ove dalile..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA