Dalila naplatila prevaru, a sada za pomirenje sa Dejanom traži 20.000 evra?

Dragojevićka je shvatila da "napolju" nema dobru reputaciju i da bi pomirenje sa mužem značajno doprinelo da popravi sliku o sebi

  • 6
Dalila i Dejan Dragojević Printskrin: TV Pink

Dalila Dragojević se nedavno razvela od Dejana Dragojevića, ali nakon što ju je Filip Car ostavio ona želi po svaku cenu da se pomiri sa bivšim suprugom.

Naime, ona je shvatila da "napolju" nema dobru reputaciju i da bi pomirenje sa mužem značajno doprinelo da popravi sliku o sebi, zbog čega danima želi da se pomiri sa njim.

Dalila je produkciji postavila uslov i tražila nagradu od 20.000 evra ukoliko uspe da vrati Dejana, a kao objašnjenje je iznela to što će morati da se ponižava i da ga juri, te da će ponovo biti izložena ruglu javnosti,a već je dobila 10.000 evra zbog prevare, tvrdi Kurir. 

Izgleda da je Dragojević laka meta, jer sudeći po njegovim komentarima, spreman je da joj oprosti.

Nije se sve to ugasilo kod mene. Volim je, ali u smislu da je ostalo to nešto u meni, Pet godina nije malo, gradio sam to. Rekao sam da će mi najteže biti ako oni raskinu, a da ja nisam preboleo. Sad mi se budi griža savesti. Ovo je sve osim kalkulisanja, to ne može ništa da mi donese, niti odnese. Ja ne kalkulišem. Ja znam da će mi biti teško. Ne postoji opravdanje za sve što mi je radila, radila na moje oči sa njim, to su stvari za koje nema opravdanje. Kada bismo imali razgovor, zanimalo bi me kako je sve to mogla. Imao sam osećaj da je imala takvu mržnju prema meni. Kao da sam joj ja najveći neprijatelj - rekao je Dejan u danu za nama.

- Ne mogu to da objasnim. Nisam robot, čovek sam. Znam da je sve odradila pogrešno, ja od svega toga nosim bol. Saosećam se, nemam pojma, ludim. Nisam je vređao kad mi je bilo najgore. Kažem kao vređanje, moja ličnost nije takva da joj sad do te mere uradim neke stvari. Da padne ne bih joj poverovao, ali opet mi je žao. Njoj nije bilo žao mene, bilo joj je svejedno, ali to je ona. Ne treba ljudi na osnovu njenog ponašanja da gledaju moje. Ja sam se nekako izvukao iz cele situacije - kazao je Dragojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA