Biljana očajna zbog pomirenja: Dejan je opsednut Dalilom, na šta liči da joj oprosti?

Situacija ova kakva je... Ja ne znam šta da kažem, čekam da ga vidim - rekla je Dejanova majka

  • 3
Biljana Dragojević Dalila Dejan Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Čitav Balkan ne prestaje da bruji o ponovnom zbližavanju Dalile i Dejana Dragojevića, nakon javne preljube posle koje su okončali svoj petogodišnji brak, a novonastala dešavanja u "Zadruzi" najviše su pogodila Biljanu, Dejanovu majku.

Ona je van sebe otkako je čula da je njen sin Dejan oprostio Dalili vezu sa Filipom Carem, kao i to da se nada da će njihov odnos posle svega što je od nje doživeo biti kao ranije.

Biljana Dragojević već dugo izbegava da se oglašava za domaće medije, međutim, rešila je da otvori dušu i prizna kroz kakvu muku prolazi.

- Kako sam?! Dobro sam, pod znacima navoda... Situacija ova kakva je... Ja ne znam šta da kažem, čekam da ga vidim, da vidim kako se ponaša, kako će reagovati kada se vidimo... Ne znam šta da kažem, sve mi je pomešano. Neshvatljivo mi je, stvarno ne znam kako je on to mogao da oprosti, da preko toga pređe. Evo, recite vi meni? Ja sam u šoku. U šoku sam od svega. Ona mu uradi to, pa joj on posle svega oprosti? Na šta to liči?! Ja vidim, njemu je pomućen um skroz, ne znam šta se dešava - s knedlom u grlu priča Biljana za Pink.rs, koja u časne namere svoje bivše snaje Dalile ne veruje.

Kako kaže, sigurna je da se iza njenog približavanja Dejanu krije neki dublji interes i taktika:

- Ne mogu da skapiram uopšte šta on sad dalje misli. Mogu da vidim da je ona sa nekom namerom se približila njemu, ide Nova godina, sve smišljeno radi, verujte mi.

Kako kaže, sve joj je teže da prati "Zadrugu" i dešavanja u vezi sa Dalilom i Dejanom.

- Ne mogu da gledam, ni ja, prijatelji, porodica, preplakala sam. Ne bih ni njega da povređujem i stajem mu na muku... David me zove: "Mama, je l' ovo moguće, je l' moguće da ovo radi od života", a ja ne znam šta da mu kažem: "Nemam pojma, znam koliko i ti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    20. decembar 2021 | 23:44

    Sta vise reci .......?????

  • Krlja

    21. decembar 2021 | 01:14

    Oprostila je Dalila njemu svoju prevaru 😂😂😂 a on bio i ostao papucar 😢😢😢

  • Bivsem

    21. decembar 2021 | 05:32

    Suprugu zelim jednu takvu rospiju zasluzio je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA