≫ 

"Trebalo je još 100 puta da je pljune, đavo joj je uzeo pamet": Huso Mujić ogorčen na ćerku Dalilu

- Ne žalim je, to je i zaslužila kad se opet ponaša kao ku**a - rekao je Dalilin otac

  • 9
Filip Car i Dalila Dragojević i Huso Mujić

Printskrin: Youtube/Zadruga official, Foto: Telegraf.rs

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević ponovo je strašno ogorčen i besan na svoju ćerku, jer je obnovila vezu sa Filipom Carem, koga on ne može da podnese.

- Gledao sam sve, ali šta više da kažem? Sama je je kriva za sve što joj se događa i ne žalim je. Taman sam mislio da je malo došla sebi, ali ne vredi - tako je kad šejtan (đavo) uzme pamet i privuče nekog sebi. Nadao sam se da će se pomiriti sa Dejanom, da će nastaviti gde su stali, ali ne. Kad vidim tu nesreću iz Hrvatske, odmah počne da me steže u grudima, pritisak mi je visok, ne znam više šta da kažem. Žao mi je Dejana, skroz ga je uništila svojim ponašanjem. On Dalilu i dalje voli, ja sam u to siguran. Uvideće ona i sama da je Car jedan lažov, ološ i manipulator - istakao je razočarani Mujić.

On se dotakao i jučerašanje scene kada je Filip pet puta pljunuo Dalilu direktno u lice.

- Ne žalim je, to je i zaslužila kad se opet ponaša kao ku**a. Trebao je još 100 puta da je pljune. To nije muškarac kad tako nešto može da uradi jednoj ženi, ali to samo pokazuje njegovo pravo lice. Poubijaće se jednog dana tamo, jad i beda šta se radi - dodao je Dalilin otac.

Na kraju, on se osvrnuo i na vest da su Dragojevići oduševljeni što je Dejan počeo da sve više gaji simpatije prema Aleksandri.

- To radi da bi Dalilu učinio malo ljubomornom. Neće biti ništa od toga, on je pametan dečko. Verujem da Dejanovi likuju i da im je drago zbog svega, ali ne bi trebali. Ja ne branim Dalilu, to se zna, ali ovim samo pokazuju da je nikad nisu prihvatili, dok su moja vrata uvek bila otvorena za njih. Nek pričaju šta hoće - završio je Mujić za "Kurir".

Podsetimo, sinoć je u jednom trenutku u garderobi Car je čak pet puta pljunuo Dalilu i to direktno u lice.

Video: Dalilino najgore poniženje u životu: Mirno stajala dok je Filip Car pljuvao u lice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    1. februar 2022 | 14:01

    Ti da si normalan covek porucio bi dejanu da sto dalje bezi od tvoje cerke iz milion razloga,a ne da navijas da se pomire jer tvoja cerka unistava jednog normalnog momka. Nju niko ne moze prihvatiyi jer je zlo neopevano svidelo se to vama ili ne. Greske se desavaju svima,ali nije ovde rec i njenoj gresci nego jer je zla i pogana.

  • Nena

    1. februar 2022 | 14:57

    Iskreno mi je žao ovog čovjeka a Dalila je najpokvarenija žena koju sam ikad vidjela njoj stvarno treba Car izgleda da je samo on može ukrotiti

  • Babo

    1. februar 2022 | 14:05

    A ko da je prihvati? Budite realni, znate injenu prošlost i kakva je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA