≫ 

Otac učesnika "Zadruge" doživeo srčani udar zbog tuče koju je gledao u rijalitiju

Dinova sestra je otkrila da je nakon sukoba koji je njen brat imao sa Markom, oca morala da vozi u Hitnu

  • 0
Zadruga 5, početak, ulazak Foto: ATA Images

Sestra učesnika Zadruge, Dina Dizdarevića, Dijana Musić, govorila je o svom bratu i komentarisala njegovo učešće u Zadruzi.

- Trenutno mi je jako teško, poželala sam ga. Patimo, ali neka ga, nek izdrži još - rekla je Dijana.

Dijana je rekla da je zadovoljna Dinovim učešćem, ta da nijednim potezom nije obrukao svoju porodicu, što je njoj najvažnije.

- Ja sam zadovoljna i nije nas obrukao ni jednim postupkom, ali mu zameram što nije aktivniji. Verujem da mu to nije novo, znao bi on i da odgovori i sve - rekla je Dijana.

Na razne uvrede koje njen brat dobija od strane drugih zadrugara, Dijana kaže:

- Nije on stvarno takav, nije što je moj brat, nego što nije takav, samo su njegovi postupci to pokazali...Nema devojke za njega tamo i on nije emocijalno načisto, zbog bivše. Ne čeka ga, ali je nije preboleo u jednu ruku, što je bio i razlog njegovog ulaska - rekla je Dijana.

Ona je prokomentarisala i nedavno fizički okršaj koji je Dino imao sa Osmankčićem i otkrila da je zbog toga njihovo otac imao "manji srčani napad".

- Osesćala sam se užasno i plakala sam danima. Par puta sam pokušala da premotam video, ali me je muž sprečio. Tati se slošilo, vozili smo ga u Hitnu. Imao je manji srčani udar zbog Osmakčića - rekla je sestra Dina Dizdarevića gostujući u emisiji "Pitam za druga".

Video: Skandalozni sukob Filipa Cara i Dalile: Na kraju je pokušao da preseče vene na razbijen prozor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA