≫ 

Dejan spreman da se ponovo odrekne porodice: Ako ne prihvate Aleksandru - zbogom, zauvek!

- Ako me vole, onda treba da budu uz mene. Već sam bio bez njih, tako da, ako hoće opet da me izgube, samo izvol'te - rekao je Dragojević

  • 6
Dejan, Biljana, David Dragojević Printskrin: YouTube/TV Pink

Dejan Dragojević šokirao je priznanjem da je spreman ponovo da okrene leđa majci Biljani Dragojević i i bratu Davidu, ukoliko oni ne žele da prihvate njegovu novu devojku Aleksandru Nikolić zbog njene prošlosti.

Naime, Mensur Ajdarpašić je postavio Dejanu pitanje za porodicu, koje ga je zateklo i navelo da se zamisli. Ipak, on je javno rekao da bi se odrekao porodice zbog Aleksandre, s kojom je u vezi poslednjih mesec dana.

- Jako zanimljiva situacija. Porodica se nije složila s Dalilom i ti si ih napustio na pet godina. Mene zanima šta će biti ako se oni ne slažu s Aleks? - pitao je Mensur.

- Znam da se oni slažu. Ako se ne slažu, složiće se, ako ne, onda zbogom. Ako bih čuo da se njena majka ne slaže s nama, iste sekunde bih je ostavio - bio je izričit Dejan, pa dodao:

-  Što se tiče toga da li će je moji prihvatiti, ja bih nju uzeo za ruku i odveo je tamo. E sad, ako je ne bi prihvatili, završio bih odmah s njima. Rekao bih: "Kako ovakvu devojku ne možete da prihvatite?". Ako se ne slože, ja idem s njom i ne interesuju me više. Ako me vole, onda treba da budu uz mene. Već sam bio bez njih, tako da, ako hoće opet da me izgube, samo izvol'te.

- Kakva god da sam ja, njemu ništa loše nisam uradila. Njemu je bolje kada je sa mnom, što me njegovi ne bi prihvatili. Sigurna sam da ćemo se lepo slagati - rekla je Aleksandra.

- Da li ću ja pokušati da rešim naš odnos, da. Ja ne mogu ovde. Ono što me čini srećnim je Aleksandra. Mene ne interesuje ništa. Samo da mi moji kući otvore vrata! Da kažem: "Dobar dan, izvinite za sve!" Ako to ne urade, neću ni ići kući i ovaj put će biti zauvek zbogom - završio je Dejan.

Video: Pomirili se Dalila i Car: U svanuće počeli da se ljube, Dejan ih zatekao, a evo šta je potom uradio

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo je kume... mnogo je

    13. mart 2022 | 15:37

    Neiživljeni glupan,tupan....

  • DARKO 100%

    13. mart 2022 | 15:43

    Tebe bas hoce ,nikako da natrcis na neku normalnu ,cija proslost nije iskompromitovana ,a mozda i nezaslujujes bolje,imao si prosli brak gde si mogao izvuci neku pouku iz toga ali ti ocigledno ne koristis mozak vec onu stvar

  • Гаргамел

    13. mart 2022 | 15:57

    По који је то пут заувек ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA