"Trošimo 5.000€ dnevno": Kristijan iskreno o vezi s Kristinom, pa otkrio da li ulaze u Zadrugu

- Ja sam iskren. Ako nas Milica i Željko Mitrović pozovu, mi ćemo ući u "Zadrugu". Imao sam honorar u prošloj sezoni 1.000 evra dnevno - rekao je Kristijan

  • 19
Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić, Pixabay

Bivši robijaš i zadrugar Kristijan Golubović otkrio je da dnevno troši 5.000 evra zajedno sa svojom izabranicom Kristinom Spalević. Pored toga, on se pohvalio i punim frižiderom u stanu.

- Ovo shvati da je uzeto sve glanc novo. Svaka stvar koja je u mom stanu trenutno je nova. Krenuli smo od nule. Mi smo uvek takvi. Uvek pun frižider, volimo začine, sve gledamo da bude najbolje - poručuje bivši robijaš Kristijan za "Blic" i dodaje:

- Ne štedim nikada, dođem do 5.000 evra i prvi dan obiđemo šest tržnih centara dok sve ne potrošimo. Vratimo kući 500 evra i kažemo "e, ovo je za kiriju" - istakao je Golubović, a onda otkrio koliki mu je bio honorar u "Zadruzi".

- Ja sam iskren. Ako nas Milica i Željko Mitrović pozovu, mi ćemo ući u "Zadrugu". Imao sam honorar u prošloj sezoni 1.000 evra dnevno. Spremni su bili da toliku cifru plate, jer su znali da ćemo Kristina i ja podići gledanost rijalitija - govori Kristijan.

- Želimo da se preselimo u kuću na Vračaru. Treba da se adaptira i sredi. Imamo i biznis planove što se tiče porodičnog proširenja posla vezanih za torte i kolače. U planu je otvaranje i kafe bara - zaključuje Kristijan Golubović za gorepomenuti medij.

Prilikom obilaska Kristijanovog stana, bivši robijaš i zadrugar je napravio brojne lapsuse.

- Ovaj sat iz Švajcarske rado nosim. On je bio "keramičan" sat. Oko 2.000 evra je koštao. Nikada ga nisam "obukao".

- Plakarčić u uglu je jedina ostavština od moga tate i mame i još miriše na njih. U njoj držim neke sitnice i to mi je najdraži komad vremena, koji ću da "resturiram".

- Kupujem najjače marke patike i ne štedim. Imam i "Kristijan Lubotin".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    18. mart 2022 | 09:10

    Umesto da obilazite mlade naučnike, osvajače medalja na takmicenjima vi obilazite robijase, rijaliti jadnike. E Srbijo za bolje i nisi.

  • Goca

    18. mart 2022 | 09:12

    Se.. Ser... Moj Golube beli

  • 18. mart 2022 | 09:16

    Bedo jedna odakle tebi tolke pare…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA