≫ 

Mina Vrbaški ušla u Zadrugu: "Ponela sam Mensuru garderobu, žao mi ga je..."

- Neke stvari među nama nisu raščišćene, on neće da pređe preko nekih stvari, ali ja ću biti prijatelj, pokazaću da mogu da budem dobra - rekla je

  • 5
Mina Vrbaški Printskri: RTV Pink

Mina Vrbaški, večeras, veliko je iznenađenje za sve zadrugare jer je postala ravnopravni takmičar u trci za prvo mesto, odnosno novi takmičar "Zadruge".

- Jedva čekam da im pokažem šta je rijaliti. Mnoge sam lagala da ne bi poverovali da ulazim. Nekako je procurela informacija. Plaše se mnoge jer su pričale o meni - rekla je Mina u studiju pre ulaska na samo imanje.

Pomenula je i svog bivšeg dečka, Mensura Ajdarpašića, koji će se sigurno najviše iznenaditi njenim ulaskom te istakla da ga žali zbog veze sa Milicom.

- Žao mi je Mensura sa kim je posle mene. Moj i njegov odnos je bio od ljubavi do mržnje. Bila je bolesna ljubav, ali mi smo se voleli, svi su mogli to da osete. Žao mi je što smo tako završili i što nismo ostali prijatelji. Ja sam sa njegovom majkom u kontaktu, cela njegova podrška je na mojoj strani. Nije joj dobro. Kaže nije Milica tebe rodila da te bije. Krivo mi je što zadrugari nemaju realniju sliku, oni vide kako žele. Kad izađe videće sve, ja sam Mensuru i ponela garderobu od njih - dodala je.

- Neke stvari među nama nisu raščišćene, on neće da pređe preko nekih stvari, ali ja ću biti prijatelj, pokazaću da mogu da budem dobra - govorila je Vrbaški o Mensuru na ulasku u rijaliti.

Kako je istakla, Mina je bivšem čak i ponela garderobu.

- Spremala sam se psihički. Mi smo imali i ljubav i rat i mjržnju. Ja mislim da je naša ljubav bila bolesna, ali da smo se toliko voleli, da je svako mogao da gleda i uvidi to. Žao mi je što nismo ostali prijatelji, a ne idem ka tome da se mirim sa njim...Ženi nije dobro kod kuće. Dovoljna je rečenica: "Nije tebe majka rodila, da te Milica bije". Krivo mi je što zadrugari nemaju realniju sliku. Ponela sam mu garderobu koju su mi rekli da mu dam - rekla je Mina.

Video: Brutalna tuča žena u Zadruzi: Maja zgrabila Minu za kosu i nabadala je, ne mogu da ih obuzdaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    26. mart 2022 | 23:43

    Koliko puta je ponovila da je ona sad zaposljena?! Tako je i Luna usla peti put sa stavom dive i za dva dana nervni slom bacanje po blatu tako i ova

  • Eee sada

    27. mart 2022 | 08:28

    Tolko o toliko o uspjesnom zaposlenju,i daljem obrazovanju🤔

  • Bojana

    27. mart 2022 | 09:28

    Ko jos slusa sta prica Mina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA