≫ 

Aleksandra Nikolić šokirala javnost priznanjem: Dejan me šutira i steže za vilicu, udarao me i pesnicama

Nakon njenih reči Dejan je potvrdio da njih dvoje imaju turbulentan odnos, te da se konstantno svađaju i tuku

  • 17
Aleks Nikolić i Dejan Printskrin: Youtube/Zadruga

Učesnica Zadruge, Aleksandra Nikolić šokirala je svoje cimere, ali i javnost, kada je saopštila da je dečko Dejan Dragojević fizički maltretira ispod pokrivača kako kamere ne bi snimile.

Nakon što su cele nedelje imali rasprave i svađe, te nijedno ni drugo nisu srećni ni zadovoljni u ovom odnosu, starleta je za crnim stolom otkrila da je Dejan u krevetu šutira, štipa, udara pesnicama i zlostavlja, ali da to perfidno radi.

- On mene muči i maltretira svakodnevno. Pustim ga da se iživi kada je loše, ali više ne mogu ništa da trpim. Naišao mi je takav period da psihički nisam najbolje i on utiče na to - rekla je ona i dodala:

- To su neke stvari koje meni smetaju u našem odnosu i onda nemam želju da ustanem iz kreveta. Štipa me ispod pokrivača i pljeska me po obrazima, steže za vilicu. Šutirao me je nekoliko puta i udarao pesnicama, ali ćutim. Smeta mu kako sam obučena - rekla je Aleksandra, a njene reči su šokirale zadrugare.

Nakon njenih reči Dejan je potvrdio da njih dvoje imaju turbulentan odnos, te da se konstantno svađaju i tuku.

- Ja je gurkam kad vidim da se provokativno obuče, pa joj na sve strane ispadaju s**e. Neću da se svađam s njom, nije mi to poenta. Tačno je da nam je odnos turbulentan, da se svađamo i bijemo non-stop, ali to je iz ljubavi. Meni je glupo da sedim pored nje i da gledam kako joj muškarci gledaju u s**e dok pričamo ili jedemo. Nije tačno da sam je šutirao, malo je ćušnem, ali to je samo da bi naučila da ućuti kad treba - pričao je Dejan.

Aleks umalo nije zaplakala posle Dejanovih reči, pa je priznala da se oseća pogubljeno:

- Nisam svoja u poslednje vreme, ne znam šta mi se dešava. Maksimalno sam se posvetila Dejanu, ali sam u celoj priči izgubila sebe. U suštini, treba da me prihvati takvu kakva jesam. Zna da nisam normalna, ali šta ću.

Video: Smuvali se! Dejan završio u krevetu sa zadrugarkom: Ona legla preko njega, pa se ljubili bez pauze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    2. april 2022 | 10:04

    Nije ni cudo sto sudije ne reaguju na nasilje! Kad se nasilje prikazuje na nacionalnoj televiziji.... I ta recenica-malo sam je cusnuo da bi znala kad treba da ucuti! Sto te nisu abortirali!!!

  • Goga

    2. april 2022 | 10:25

    Dejan je tezak folirant.Obican dzabolebaros i lenstina.

  • SRBIN

    2. april 2022 | 10:20

    DEJAN JE KLASICAN PSIHOPATA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA