Marija spremna da uđe u Zadrugu da bi spasila Miljanu: "Odvojiću je od Zole, ne mora da bude s Nenadom"

- Zola je ne voli i samo je iskorišćava. Bila mu je ulaznica za rijaliti da bi zaradio novac - rekla je Marija

  • 3
Marija Kulić, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Nenad Macanović Bebica Printskrin: TV Pink

Marija Kulić otkrila je da je spremna da uđe u Zadrugu kako bi odvojila svoju ćerku Miljanu Kulić od Lazara Čolića Zole. 

Naime, Marija je kaže da Miljanu ne bi terala da bude sa Nenadom Macanović ako ona to ne želi, ali i da je ni jedan muškarac neće voleti kao što je Bebica voli, kao i da je Zola sa njom samo zbog koristi.

- Ušla bih u "Zadrugu" da pomognem Miljani, ne bih je terala da bude s Nenadom, iako sam sigurna da je nijedan muškarac neće toliko voleti u životu, ali bih je suočila s istinom. Zola je ne voli i samo je iskorišćava. Bila mu je ulaznica za rijaliti da bi zaradio novac - rekla je Kulićeva, a onda otkrila da je Bebica posle bekstva iz "Zadruge" došao kod nje i Siniše, te da je sam tražio da se u ponedeljak uveče vrati u rijaliti!

- Nenad je u ponedeljak došao kod Siniše i mene u Niš. Stopirao je do naplatne rampe, pa kilometrima išao peške... Mnogo mi ga je žao, maltretirao se po putevima, oslabio je osam kilograma u "Zadruzi", ne jede ništa, ne spava... Još ga se i porodica odrekla. On nema gde.

- Dok nije stigao do nas, brinula sam da ne naudi sebi. Nije mi jasno da ga ni majka nije pozvala kad je videla da je pobegao iz rijalitija?! Šta da je planirao da se ubije?! Ti ljudi su monstrumi - rekla je Miljanina majka kroz jecaje, a onda otkrila da bebici treba psihijatrijska pomoć:

- Kad je bio kod nas, ceo dan je gledao Miljanu na strimu i plakao... Dogovorila sam se bila s njenim psihijatrom da uradi Nenadu test ličnosti koji traje tri sata. Želeli smo da vidimo da li mu je moja ćerka opsesija i da li dečko ima neke probleme. Međutim, rekao je da voli Miljanu i da mora da se vrati u "Zadrugu" kod nje - rekla je Marija koja je razočarana u Miljanu što se nije obradovala kada se Bebica vratio u Belu kuću.

- Mogla je da mu priđe, da ga zagrli... Jasno mi je da ga ne voli, ali ne treba da bude gruba prema njemu. Vređa ga, pa mu onda priča da voli Zolu, strašno je što mu sve to radi. Ponižava divnog dečka zbog onog narkomana i kockara - rekla je Marija za Informer.

Podsetimo, Miljana je tokom jednog od razgovora otkrila  Zoli da je dogovorila ulazak u narednu sezonu rijalitija te mu porčila da će ući zajedno i zaraditi za stan.

- Ući ću u "Zadrugu 6", i ti ćeš sa mnom. Zaradićemo novac i kupiti stan - rekla je Kulićeva.

Video: Miljana pokušala da ubije Zolu na spavanju? Bivšeg partnera udarila šiljatom štiklom u slepo oko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    20. april 2022 | 18:07

    Miljanin psihijatar, se za sve ove godine pokazao i dokazao. Trebalo je da pocepa diplomu odavno, ako je i završio fakultet. Blago nama kad imamo ovakve likove.

  • Vlada

    20. april 2022 | 17:59

    Zlo iz Nisa.

  • Nele

    20. april 2022 | 19:48

    Ja bi pre Mariju nego Miljanu msm posedovao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA