≫ 

Novi detalji obmane Osmakčiča: Markov brat obratio se produkciji sramnom porukom dva dana pre "sahrane"

Markov brat Mario Osmakčić je poslao mejl dva dana pred navodnu sahranu i tako pokušao da obmane javnost da im je otac mrtav

  • 6
Franjo Marko Mario Osmakčić Foto: Facebook/Osmakcic Franjo, Pink TV

Javnost je zgrožena postupcima Marka Osmakčića i njegovim pokušajem da lažira smrt svog oca Franje. Međutim, sada su isplivali novi detalji.

Naime, da priča bude još bizarnija Marko je radio na ovoj podloj prevari zajendo sa svojim bratom Mariom, gde su sve do detalja isplanirali i nakon što su živog čoveka sami proglasili mrtvim, a potom mu zakazali sahranu i ištampali umrlicu, usledio je novi šokantan potez Osmakčića.

Markov brat Mario Osmakčić je poslao mejl dva dana pred navodnu sahranu i tako pokušao da obmane javnost da im je otac mrtav, pa je na taj način želeo da obavesti redakciju o promenama plana u vezi sa sahranom, koja se zapravo nikada nije ni desila - piše Pink.rs.

- Poštovane dame i gospodo, želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odlaže, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške administracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice. S poštovanjem, Mario Osmakčić - glasio je mejl.

Ovo nije poljuljalo mišljenje javnosti, već su mnogi ubeđeni da se zapravo stvarno radi o prevari, i da će oni na kraju biti zakonski kažnjeni.

Video: Hoće li nasilnik više odgovarati za udaranje žena u Zadruzi?! Osmakčić ponovo ošamario trudnu Viki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    15. jun 2022 | 16:14

    Od njih trojice ne zna se koji je luđi.

  • Lola

    15. jun 2022 | 15:48

    Ovo je neka teska kletva.Ne dao Bog nikome da se uhvati u kostac s' njima.Svi su za ludnicu.

  • Bg

    15. jun 2022 | 18:33

    Narcisticki poremecaj licnosti. Poistovecivanje sa Ocem u detinjstvu i ocevog loseg Modela ponasanja je do ovoga dovelo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA