Maja Marinković žestoko udarila na Dalilu: "Moje cipele vrede više nego ona cela"

- Lepo od njega što se setio za moje cipele, to je najmanje sto može da učini posle svega lošeg što mi je učinio - rekla je Maja

  • 2
Filip Car, Dalila Dragojević, Maja Marinković Printskrin: Telegraf, Youtobe/Zadruga Official

Rijaliti učesnici Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se posvađali, a razlog je Maja Marinković.

Naime, Dalila je bivšem dečku Filipu  zamerila što se zabrinuo za Majine cipele, koje su ostale u Beloj kući. Ona je ovo shvatila kao da Car pokušava da pokaže bivšoj devojci da je brižan i da priprema teren za pomirenje sa njom.

Dragojevićka je istakla i da joj je Lepi Mića rekao da se pretvara u Maju, zbog haosa koje svakodnevno ima sa Carem, što je ona shvatila kao uvredu.

Nakon ove raspave oglasila se i Maja Marinković koja ističe da joj je poniženje da neko Dalilu upoređuje sa njom.

- Maja Marinković je jedna, i to ljudi već treba uveliko da znaju! Te klošare koji uzimaju moje ime u usta ne bih komentarisala. Lepo od njega što se setio za moje cipele, to je najmanje sto može da učini posle svega lošeg što mi je učinio - istakla je ona.

- Poniženje mi je da neko upoređuje tog ološa sa mnom, zlu i pokvarenu osobu. Moje cipele vrede više nego ona cela! - rekla je Maja za Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA