Biljana otvorila dušu pred finale Zadruge: Dejan je naš pobednik, ne treba mu ništa od Dalile!

- Suzana i njen verenik su stigli iz Dubaija, tako da će ga i oni čekati, bićemo svi na okupu - rekla je Biljana

  • 4
Dejan Dragojević, Biljana Dragojević Foto: Nikola Tomić

Majka rijaliti učesnika, Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević oglasila se za Telegraf.rs i otkrila utiske, ali i očekivanja pred samo finale Zadruge.

- Uzbuđena sam stvarno, euforija je pristuna, što se više bliži dan sve sam nervoznija, svi smo nekako nakupeljeni tom pozitivnom tremom i energijom. Svi isčekujemo Dejana spremno i baš smo u nekom ludilu, baka ga naravno čeka i ne može da dočeka da ga vidi - rekla je Bijana i dodala za smatra da je njen sin zaslužio pobedu.

- Smatram da Dejan treba da pobedi, mislim da bi bilo realno da pobedi ali i ako ne pobedi on je naš pobedik čak i sam svoj pobednik jer je zaista prošao sve i svašta, vraća se kući posle toliko vremena, vraća se tamo gde pripada - nastavila je Biljana i otkrila da li će odmah po završetku rijaliti pričati sa Dejanom o svemu što se dogodilo.

- Nećemo ništa razgovarati oko svega što se desilo dok ne dođe vreme njemu samom u glavi da priča o nekim stvarima, kad bude želeo i šta god bude želeo može da priča, a ja neću vršiti nikakav pritisak kao ni mi sami kući, pustićemo ga da to samo onako sponetano od sebe krene.

Biljana nam je otkrila i da je Dejanova sestra Suzana u Srbiji i da će ga i ona sačekati u studiju u fonalnoj noći.

- Suzana i njen verenik su stigli iz Dubaija, tako da će ga i oni čekati, bićemo svi na okupu. Brat iz Amerike mi stiže u Avgustu i cela porodica će biti na okupu tako da jedva čekam - rekla je Dragojevićka.

Biljana je progovorila i o podeli zajedničke imovine Dejana i Dalile Dragojević.

- Što se tiče podele i kuće u Šepku zaista mu ništa ne treba, ne treba mu ni taj auto. Jednostavno ne treba mu ništa, neka joj sve, što se mene tiče, mi smo tako odlučili, a on će odlučiti šta on želi, nije mali, može da kaže šta hoće ali mislim da je i on pri tom stavu, koliko sam i čula rekao je da ne želi ništa, ima gde da se vrati i smisliće šta će raditi u životu to treba da mu bude prioritet - ispričala je ona.

Nedavno su se pojavile informacije da će se Biljana i Emina Mujić zajedno naći i šestoj sezoni Zadruge, a sada je Dragojevićka otkrila dda li je to istina.

- Što se tiče ulaska u Zadrugu nisam dobila poziv, ne znam za Eminu, možda je ona dobila, ja nisam dobila - rekla je ona i dodala da je videla da Dalilin otac ne želi da dođe na finale kako se ne bi svađao sa njima.

- Vidim da Huso ne želi da dođe na finale i da neće da se svađa sa nama, mi nismo neko ko bi došao i studio da se svađa niti da pravimo tenziju, dolazimo da podržimo Dejana, da ga vodimo kući i to je to - zaključila je Biljana.

Video: Ovako je sve počelo, a sad je kraj: Filip Car i Dalila prolili gorke suze zbog ljubavnih uspomena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. jul 2022 | 10:05

    Tri stvari mogu uzdrmati covekov zivot i unistiti a to je slava ,novac i moc,ako nisi izmedju toga gospodin balansero sve ode u propast

  • Драган

    9. jul 2022 | 09:45

    Како је није срамота да се јавља уместо да само чека да изађе нормалан и да настави нормал живот али неможе то је жељно појављиваља ијавног живота ту нема спаса

  • Jeca

    9. jul 2022 | 12:11

    Zorja ima dvije nove pjesme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA