Zadrugar o aferi Maje i Subotićkinog muža: Ako je neko bio sa tvojom majkom, ne možeš da mu rodiš dete

- Kada sam dao izjavu da, što se Pece tiče, to jeste katastrofa sa te muške strane, ali što se tiče njihovog drugarstva, ja sam rekao: "Ako je moglo da se dogodi sa majkom, zašto se čudiš sad za drugaricu - rekao je Marko

  • 0
Marko ĐedovićMaja Marinković, Aleksandra Subotić i Predrag Peca Raspopović Foto: Kobra, Instagram/ sandrasuboticss

Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović prokomentarisao je to što je Maja Marinković preotela muža drugarici Aleksandri Subotić.

- Dopisivao sam se sa Majom. Kada sam dao izjavu da, što se Pece tiče, to jeste katastrofa sa te muške strane, ali što se tiče njihovog drugarstva, ja sam rekao: "Ako je moglo da se dogodi sa majkom, zašto se čudiš sad za drugaricu". Ako je neko bio u vezi sa tvojom majkom, ne možeš biti sa njim u se***alnom odnosima i da rađaš dete. Ko se mača latio, od mača i strada - rekao je Marko.

Đedović je prokomentarisao i to što je Dalila izjavila da je razočarana u njega što je njoj pričao jednu priču, a drugu Filipu Caru.

- Dalila je znala da pričam jednu njima zajedno, drugu njoj posebno, jer zna da bi izbio haos. Dalila se samo pravi luda, verovatno joj treba još malo pumpe oko svega. Vrlo rado ću sa njom razgovarati o čemu se tu radi. Što se tiče njenog razočaranja, ne znam šta bih rekao, ona je bila vrlo upućena u mnoge stvari.

- Što se tiče sa strane, bolje i tako, jer jednom kad sam za stolom rekao vezano za Anđela, ispala je opšta frka, pa je onda bilo: "Što pričaš?". Samostalno nastupam i u svemu sam bitan ja. Ja se nikada nisam delio, ne znam kako nije zahvalna zbog takvih stvari, jer da sam rekao sve to pred Filipom, imali bi mnogo više problema - rekao je Đedović, pa dao svoju prognozu za vezu Dalile i Cara.

- Ja sam bio neko ko je bio za da oni izađu zajedno , ruku pod ruku, pa da probaju napolju. Nisu okolnosti iste ovde i napolju. Ne može Dejan da sedne sa njima za sto. Ne znam da li su zajedno. Drago mi je, to što Dalila priča, ne misli, verujem da kad me bude videla da će se srdačno pozdraviti,a i da neće - rekao je Marko i otkrio da li se čuo sa Dejanom Dragojevićem.

- Nisam, čuo sam se sa Davidom, stalno se čujemo. Ima on previše problema, koji su nastali njegovom voljom - rekao je Marko za Pink.rs

Video: Povukla helanke i snimala odozgo: Maja Marinković na druženju sa zadrugarkama pokazala atribute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA