Biljana presrećna nakon što se sin vratio kući: "Tu gde je bio Dejan, bila je praznina"

- Dejan je sada kući i puno mi je srce, stigla mi je i ćerka sa verenikom iz inostranstva i sada smo svi na okupu - rekla je Biljana

  • 0
Zadruga finale 2022 Foto: Kobra

Majka pobednika pete sezone Zadruge Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević otkrila je kako se oseća nakon što se njen sin nakon pet godina vratio u svoj porodični dom u Veterniku.

Naime, Biljana ne krije koliko je srećna što su stvari posle nekoliko godina došle na svoje i što je porodica ponovo na okupu.

- Osećam se odlično! Dejan je sada kući i puno mi je srce, stigla mi je i ćerka sa verenikom iz inostranstva i sada smo svi na okupu. Prvi dan nam je protekao u gužvi, svi smo jako umorni još od finalne večeri, nismo se odmorili. Ali sve polako dolazi na svoje tako da smo svi srećni jer tu gde je Dejan uvek je bila praznina, sada je on tu gde pripada i srećna sam - rekla je  Biljana za Pink.rs

Podsetimo, Dejan Dragojević pobedio je u "Zadruzi 5" on je u samom finalu ostao sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević ali je osvojilo neverovatnih 50,1 % glasova, i tako imao više nego svi finalisti zajedno.

Dragojević je takođe ušao u istoriju kao prvi muški pobednik ovog rijalitija.

Video: Dejanova baka oduševljena posle pobede unuka u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA