Bikini dominacija rijaliti cica: Kad one obuku bezobrazno minijaturne kostime, to izgleda ovako

Predstavljamo devet zadrugarki koje su zbog besprekornog izgleda mnogim muškarcima tiha patnja

  • 26
Sanja Stanković, Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Ana Korać, Stanija Dobrojević Foto: Marko Jovanović, Instagram/sandrasubotics, majamarinkovic, ana_korac, stanijadobrojevic

Kada se rijaliti cice skinu u bikini ljuta je borba koja od njih bolje izgleda, ali i nemoguća, jer su ukusi zasigurno različiti.

Kako izađu iz rijaliti gledaju da što pre odu na neku luksuznu destinaciju i uživaju, a onda mnoge obraduju slikama u atraktivnim bikini izdanjima, kojim isrtiču atribute koje imaju.

Iako smo imali priliku da im pratimo 24 sata u rijalitiju, kada ove cice pokažu svoja tela u bikiniju, mnogi ostanu bez daha.

Mi vam predstavljamo devet zadrugarki koje su zbog besprekornog izgleda mnogim muškarcima su tiha patnja.

Stanija Dobrojević

Video: Tigrica Stanija u vrelom izdanju: Slikala svaki deo svog izazovnog tela iz svakog ugla

Stanija Dobrojević važi za najpopularniju i najzgodniju rijaliti učesnicu. Ona je poznata kao neko ko se ne libi da pokaže čime raspolaže, a što i ne bi kada svi, sudeći po reakcijama, jedva čekaju takav prizor. Dobrojvićeva redovno na društveni mrežama objavljuje provokativne fotke i videe u bikiniju i tako obraduje sve, a pogotovo pripadnike jačeg pola.

Ana Korać 

Ana Korać važi za jednu od najatraktivnijih lica javne scene, ona redovno časti svoje pratioce vrelim pozama u kupaćem kostimu. Ona redovno na društveni mrežama objavljuje fotografije, a u prvom planu su joj gradi i izvajano telo. Ana je navodno izvadila i rebra kako bi svoj izgled dovela do savršenosi.

Maja Marinković

Video: Maja Marinković uzvratila vrelim snimkom, dok traje afera: Pokazala ono što Peca najviše voli


Maja Marinković važi za jednu od najzodnijih učesnica rijalitija, ona revodno na svom Instagram profilu kači provokativine fotografije u bikiniju i tako ističe atribute koje ima. Ona je nedavno priznala da je uradila nove gradi, te da je sa sedmicima napokon zadovoljna. 

Aleksandra Subotić 

Aleksandra Subotić jedna je od najzgodnijih rijiti učesnica i ako iza sebe ima dva porođaja. Ona često pozirala i bikiniju koji joj dodatno istaknu njen struk i stomak, kao i savrešnu liniju. 

Sanja Stanković

Sanja Stanković sve ostavlja bez daha svojim izgledom. Ona redovno obraduje svoje partioce slikama u binikiju, a u prvi plan uvek stavlja bujne grudi, zbog kojih mnogima zastane dah.

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić je važi za jednu od najatraktivnijih i najzgodinih rijaliti učesnica. Aleks u prvi plan ističe bujne grudi, a mnogima zastaje dah od njene zadnjice i izvajanog tela.

Dragana Mitar 

Dragana Mitar je pokazala da od najzgodnije zadrugarke može da dođe do "bucke", ali je ubrzo smršala i dovela liniju do šavršenstva. Ona na svom Instagram profilu redovo obraduje svoje fanove slika u bikiniju, a prvi plan uvek stavlja grudi koje bikini jedva drži.

Milica Kemez 

Milica Kemez redovno sa fanovima deli dogodovštine iz svog privatnog života, a često ih i obraduje slika u kupaćem kostimu, te iz obraduje izgledom svojih novih grdi kao i zategnute zadnjice.

Marijana Zonjić

Marijana Zonjić važi za jednu od najtraktivnijih učesnica, što i pokazuje. Iako je stine građe može da se pohvali bujnim grudima i zategnutim telom, te mnoge ostavlja bez slika u bikiniju koje deli na društvenim mrežama.

U galeriji u tekstu pogledajte top devet izdanja poznatih rijaliti učesnica koje "grme" u bikiniju:

Video: Majušan je taj bikini za njih tolike: Sad je jasno zašto Tamara Đurić ne može da potone u vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA