≫ 

Aleks progovorila o vezi sa Dejanom: "Iznajmiću stan u Veterniku da budemo bliže", evo šta kaže o trudnoći

- Nećemo da žurimo, naša veza ide postepeno, planiramo u avgustu da odemo na letovanje, pa polako - rekla je Aleksandra

  • 0
Dejan Dragojević Aleksandra Nikolić Foto: Kobra

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić progovorila je o vezi sa Dejanom Dragojevićem, te otkrila zajedničke planove za budućnost.

Ona je otkrila da trenutno renovira svoj stan u Kotežu, ali da Dejan ne želi da ide iz Veternika jer želi da što više vremena da provodi sa porodicom. Zbog togaa još uvek neće početi zajednički život.

- Ja želim da prvenstveno završim svoj stan, a onda možda iznajmim stan koji će biti bliži gradu, jer sada živim u Kotežu, a Dejan još ne planira da ide iz Veternika što mi je razumljivo, želi da bude sa porodicom. Mi smo zajedno svakako, ja sam često kod njega i kao da živimo zajedno - rekla je Aleks i dodala:

- Nećemo da žurimo, naša veza ide postepeno, planiramo u avgustu da odemo na letovanje, pa polako. Sve će da se skocka kako treba - rekla je Aleksandra i otkrila da li su ona i Dejan pričali o potomstvu.

- Nemam u planu da zatrudnim u neko skorije vreme, mislim da nije trenutak. Ne bih da širim sada tu temu, jednostavno za sada nam to nije plan, ni prioritet.

Nikolićeva je otkrila i u kakvim je odnosima sa Dejanovom porodicom kao i kako su je prihvatili.

- Stvarno super, u početku mi je bilo onako, malo me je bilo strah jer sam čula da su bila neka oglašavanja dok sam ja bila u Zadruzi, međutim kada sam ih upoznala sve je došlo na svoje. Lepo se osećam kada se okupimo svi, spremamo kotlić i ćaskamo - reka je Aleksandra, pa dodala da je najbliža sa Dejanovom bakom.

- Pa, najdraža mi je Dekijeva baka. Ona mi je preslatka i baš vidim da me je ona onako svim srcem prihvatila, mnogo je draga. Sa svima sam okej, ali neka bude da mi je ona za mrvicu najviše prirasla srcu - rekla je bivša zadrugarka za Star.

Video: Dragojevići u ludom provodu na moru: Dejan stavio kacigu i povukao nargilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA