≫ 

Huso Mujić se oglasio nakon što je Dragojević ostavio Aleks: "Dalila i Dejan će se pomiriti, znam da se vole"

Dalilin otac kaže i da je predvideo da će Dejan ostaviti Aleks

  • 7
Huso Mujić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filp Car Foto: Telegraf.rs, Youtube/adruga Official

Nakon što je Dejan Dragojević ostavio Aleksandru Nikolić zbog njenog odnosa sa Filipom Carem, oglasio se i Huso Mujić koji i dalje veruje da će se njegova ćerka i bivši zet pomiriti.

- Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sećanja na život sa Dekijem. Svesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povredila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje videti i o svemu popričati. Uveren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a posle mogu i u "Zadrugu"! - kaže Huso.

On dodaje da nikada nije prestao da veruje u njihovo pomirenje:

- I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramiću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsrećniji čovek na svetu - izjavio je za Kurir.

Dalilin otac kaže i da je predvideo da će Dejan ostaviti Aleks. Huso veruje da će Nikolićeva vrlo brzo imati intimne odnose sa Carem i time pokazati da nikada nije ni bila prava za njegovog zeta:

- Znao sam da njihova veza neće opstati čim je Aleksandra ušla u "Zadrugu". Da zaista voli Dejana, ne bi išla u rijaliti bez njega! A tek ovo muvanje s Filipom?! Pa ko bi to trpeo?! Od prvog dana ga gleda, smeška mu se, pa se pipkaju... Ona će sa njim uskoro leći u krevet, videćete. Aleksandra ne bira sa kim će da bude jer nema obraz! Laka je devojka! Car je još jednom pokazao da je loša osoba i veliki švaler.

Video: Huso Mujić ugostio Telegraf: Ovde se Dejanova pobeda slavila više nego u Veterniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EmA

    6. decembar 2022 | 12:34

    Dejan,Dalila,Alekandra? Ne zna se ko je gori od njih troje.

  • Djole

    6. decembar 2022 | 13:32

    Huso,dosadan si.

  • Smile

    7. decembar 2022 | 07:57

    Huso bez blama komentarise bilo koju devojku „da je laka i da nema obraz". Vernik koji je jednu ćerku dao na usvajanje a druga ćerka mu je Dalila. Voli čovek da je u medijima i da mu Dalila daje novac, bez obzira kako ga je zaradila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA