≫ 

Zvezdanova žena otkrila da li je bivšeg muža varala sa Slavnićem: "On kada se izražava..."

Inače, Slavnić je ispričao u Beloj kući cimerima da je Ana pre njega bila udata i da je tadašnjeg muža varala sa njim

  • 1
Zvezdan Slavnić Ana Ćurčić Foto-montaža: Printskrin/youtube/zadrugaofficial, Instagram ana_76__

Zvezdan Slavnić prevario je svoju suprugu Anu pred kamerama rijalitija "Zadruga", i sada je u vezi sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a pojedini detalji o njegovoj supruzi sada su isplivali u javnost.

Ona se neretko oglašava na svom Instagramu, a sada je sa svojim pratiocima podelila detalje iz prethodnog braka koji je imala.

Inače, Slavnić je ispričao u Beloj kući cimerima da je Ana pre njega bila udata i da je tadašnjeg muža varala sa njim.

- Želim da završim sa tim. Nisam bila svesna toga da će ovo izazvati ovakvu neku medijsku pažnju. Stvarno se ne nosim sa ovom situacijom i iznenađena sam da ljudi misle da napolju igram rijaliti. Videla sam u klipu da je Zvezdan pričao sa Lepim Mićom i sa Mikicom Bojanićem i da je objašnjavao koliko se mi dugo znamo, da smo prijatelji od srednje škole, da je on bio tu na kraju mog braka... - rekla je Ana u lajvu na Instagramu i dodala:

- Zvezdan kada se izražava saseče rečenicu, pa je ne završi. Hteo je da kaže da je bio tu i kada sam se razvela, a on je ispričao kratko i mnogi ga nisu razumeli. Ja sa mojim bivšim suprugom imam dvoje dece i ja sam sa njim u predivnim odnosima. Mi smo jako dobri prijatelji i naravno da ga nisam varala.

Video: Marinkovićeva se spustila, a onda je krenuo haos: Nova žestoka akcija Maje i Filipa u izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA