≫ 

Lavovi na kapiji i neobična fasada: Ovo je porodična kuća Anđele Đuričić u Herceg Novom, roditelji ne izlaze

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna, fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora

  • 6
Anđela Đuričić

Foto: Kobra, Printskrin: Youtube/VIP NEWS BALKAN

Anđela Đuričić, od omiljene smerne devojke, preko noći postala je najomraženija osoba u Beloj kući zbog veza sa Zvezdanom Slavnićem, koji je javno ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog nje.

Lepu Anđu iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, iako se o njenom životu zapravo malo zna.

Na mreži se pojavio snimak Anđeline porodične kuće u kojoj je odrasla.

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora. Celu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Kako izgleda Anđelina kuća u Herceg Novom pogledajte u nastavku teksta:

Video: Suočile se Ana i Anđela: Ćurčićeva preslušala Zvezdanovu ljubavnicu, ona pobesnela i zapretila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    31. januar 2023 | 11:05

    Andjela pobednica ! A ovaj nazovi uigrani par je usao radi para i ne bira sredstva . Losi glumci , unapred sve planirali.

  • Maja

    31. januar 2023 | 11:39

    Ali lavovi ispred kuce ... pa tek sada postaje jasno zasto je njeno lazno kruto ponasanje postalo moralno , karakterno posrnuce- logicno! Jos kaze necu da se kalja moje ime ! Ana joj je tako emotivno odgovorila da ne bih nista vise napisala . Zrela zena koja boluje i balavica koja je ego manijak.

  • Maki

    31. januar 2023 | 10:10

    Ponosna sam na tebe imas moju podrsku...GLAVU GORETI SI MOJ PONOS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA