≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezdan pobesneo na Anu pa skočio na sto: Kao razjarena zver skočio prema bivšoj, ona se haldnokrvno zahvalila

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Treba da budeš skroz u piz*i materini, a ne tamo. Ti meni nećeš da veruješ", rekao je Zvezdan

  • 0

Sinoć je tokom emisije za crnim stolom u Zadruzi došlo do žestokog okršaja između Zvezdana i Ane, nakon čega je Slavnić skočio na sto i urlao na bivšu suprugu.

- Rekao si da mi je on pokazao da mi Miljana nije prijatelj, a po meni bi bilo okej da mi je sa strane najavio da će da mi pokaže ko su sve one. On je sad ovde ušao, taj pogled njegov znači likovanje, eto ti na svu bol - rekla je Ana.

- Ne, deteta mi mog. Rekao sam ti da ne treba tamo da ležiš. Ovo mi ide na k**ac, šta god da joj kažem je likovanje. Pokazao sam ti zašto ležiš i da ti nije prijatelj. Shavti da sam ti ja jedini prijatelj. Da sam likovao otišao bih da je iz**bem - rekao je Zvezdan.

- Što mi nisi rekao to? - pitala je Ana

- Treba da budeš skroz u piz*i materini, a ne tamo. Ti meni nećeš da veruješ - rekao je Zvezdan.

Nakon toga, zadrugari su imali priliku da pogledaju video snimak na kom je prikazan razgovor Zvezdana Slavnića i Zorice Marković o Anđeli Đuričić. Govorio je o empatiji koju oseća prema Ani Ćurčić, kao i o tome da ga Anđela uzalud čeka jer više nikad neće biti zajedno.

- Hvala Zvezdane, želim da ti se zahvalim za nijedno letovanje koje smo imali, za jedno zimovanje koje pamtim, za Marvel filmove koje sam zbog tebe zavolela, za sva ćčekanja, za sva pisma. Želim da ti se zahvalim i za ove suze sad. Želim da ti kažem da si me naučio da volim Netflix i pokušavala sam da zavolim igrice na telefonu koje nikad nisam. Ja sam žena, drug i brat koji je jedini u svim tvojim situacijama, i kad kažem jedini pogledaj me uči, koji je uvek bio tu. I kad nisi imao, ja sam učinila da imaš, i kad si plakao, i kad ti je bilo teško, i kad si bio u zatvoru, i kad si operisan, i kad ti je majka bila bolesna ja sam bila tvoj oslonac i ono što si ti zbog nečega što vredi tri dana obezvredio, povredio, napustio. Jedino što sam ikad tražila od tebe, i da hvala ti što si mi kupio kola jer znaš da volim BMW - rekla je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA