Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ćurčić javno obelodanila plan Zvezdana Slavnića: Sve je dogovoreno, o ovome je razmišljao od početka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Buran odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić tema je javnosti već nedeljama

  • 3
Zvezdan Slavnić Ana Ćurčić Printskrin: Yotube/Zadruga Official

Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnić, je u razgovoru sa Markom Đedovićem, otkrila planove njenog bivšeg kada je u pitanju Zadruga.

Naime, Ana je istakla da je Slavnić unapred sve isplanirao kao i da želi da uđe u sedmu i osmu sezonu pomenutog rijalitija.

- Ja verujem u ljubav, da ne verujem ne bih radila sve ovo i onda ti neko kaže: "Meni je žao što mi više nikada nećemo biti zajedno jer ja ću ući u 7. i 8. sezonu!" Čekaj, pa i ako si nešto pogrešio u životu, prijateljstvu i ljubavi, treba da pokažeš borbu čoveče. Rekao je čak i da se desi situacija da mu oprostim, znači on već polazi od situacije da sam mu ja oprostila, zato što je Ana mnoge stvari opraštala, zato je njemu ovako neverovatno da sam ja ovako ovde. Da sam ja ne mestu zločina u stvari - započela je ona i dodala:

- Po njemu je ovo trebalo da se odvija, znaš kako? Da ja za pet meseci smršam još 10kg, da se borim sama sa sobom kod kuće, da on izađe i da mi možda kaže: "Ljubavi, čoveče, desilo mi se, eto, polupao sam u rijalitiju" i da mi ispriča svoju priču - izjavila je Ana Ćurčić.

@ve_1007 #anazadruga6 #anacurcic #anačurčić #zvezdan #zvezdanslavnic #zvezdanzadruga #zvezdanzadruga6 #zvezdanslavnić #zvezdanana #anazvezdan #andjeladjuricic #andjeladjuričić #andjelazadruga #andjelazadruga6 #andjelazvezdan #anadopobede #anazadruga6 #zadrugaoficijal #zadrugarijaliti #zadruga__official #zadrugatv #zadruga #zadrugaoficijal #zadrugari ♬ Originalton - ve_1007#

Podsetimo, Zvezdan je preksinoć u ranim jutarnjim satima nasrnuo na Ćurčićevu, prevrnuo krevet, a u tom haosu i nervnom slomu je i udario bivšu, što je tek izazvalo haos.

Video: Nije imao šanse u duelu sa Zvezdanom: Ša napustio Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đuro

    14. februar 2023 | 08:33

    Tema javnosti je život i kako preživeti od prvog u mesecu do sledećeg prvog, a ne ove gadosti i smaranje naroda.

  • Djole

    14. februar 2023 | 09:11

    Koliko god mi se ne sviđa Zvezdan ovo ponasanje,mislim da je sve rekao recenicom"Ili smo drugovi ili ljubavni par" Ana smara za medalju,bez obzira na sve.

  • Mila

    15. februar 2023 | 09:18

    Usla si znas kakav je sad trpi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA