Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo obraćanje Anđele Đuričić roditeljima nakon haosa u rijalitiju: Zadrugarka ih moli samo jedno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela se takođe nada da su njeni dobro

  • 4
Anđela Đuričić Printskrin: Premijera

Zadrugarka Anđela Đuričić prvi put se obratila roditeljima nakon haosa sa Zvezdanom Slavnićem u rijalitiju Zadruga 6.

Naime, ona je zamolila oca i majku da joj pošalju stvari koje su joj preko potrebne, a onda im je poručila da ih više neće stresirati.

- Ako možete da mi pošaljete, trebaju mi trepavice, ajlajner u gelu, puder, dezodernas, posteljina mi baš treba, neka sa srcima, to mi je veoma važno, badem. Nadam se da ste dobro, da ste živi, da ste zdravi, neću vas više stresirati. Sigurno vam nije bilo lako, a sad sam okružena dobrim ljudima. Vratila sam se sebi. Možda sam malo bila izigrana, ali Ana je tu kao pravi prijatelj. Volela bih da pošaljete nešto kao znak i da naglasite da je za Anu, zalepite na majicu da znamo da je za nju. Hvala, volim vas. Nadam se nekom pozivu, prošle godine sam ga imala u ovo vreme - pričala je Anđela.

Anđela Đuričić na meti je brojnih osuda otkad je ušla u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem, koji je napolju imao dugogodišnju partnerku.

Podsetimo, dosta je javnost spekulisala kako će Anđelini roditelji podneti njeno ponašanje u Zadruzi budući da je ona  da je uvek isticala svoj moral i patrijarhalno vaspitanje, koje je nasledila upravo od njih.

Video: Nije imao šanse u duelu sa Zvezdanom: Ša napustio Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA